FORENINGEN MUSIC CITY AARHUS 2022

BESTYRELSEN

Astrid Elbek

Astrid Elbek

Astrid Elbek, forperson for bestyrelsen for Music City Aarhus 2022, Formand for Fonden Voxhall, medlem af Evalueringsinstituttet EVAs bestyrelse Astrid er uddannet AM musikpædagog, 3 årig leder-uddan-nelse, ”Sustainable Co-Creation” Underviser og leder på Det Jyske Musikkonservatorium fra 1982 – 2019 (docent, rytmisk klaver og sam-menspilsledelse), udviklingschef 2010 – 2019. Pianist/komponist Shit og Chanel 1974 – 82. Spillet med en lang række bands og solister siden. Komponist rockmusicalen ”Dagdrømmerbanden”, Aarhus Teater 1987. Medlem af Statens Musikråd 1987 – 1995. Leder/medvirkende i en række internationale udviklingsfora, kommissioner og boards indenfor uddannelse og musik.
Camilla Aneto Olesen
Camilla Aneto Olesen
Camilla Aneto Olesen er næstforperson i bestyrelsen.
Camilla er blandt andet bestyrelsesmedlem hos Det Turkise Telt, læser pt. en master i Event and Experience management v. Goldsmiths Uni-versity of London. På Camillas CV finder man en Bachelor i Æstetik og Kultur v. Aarhus Universitet samt job som projektmedarbejder v. Det Turkise Telt og produktionsassistent v. Aarhus Festuge.
Signe Tobiassen
Signe Tobiassen
Signe Tobiassen, Næstforperson i bestyrelsen og Kreativ Direktør hos Musikundervisning.dk.
Signe har en baggrund som både musikbrancheperson og professionel musiker i bandet Nelson Can. Hun er uddannet fra hhv. Rytmisk Musikkonservatorium og Copenhagen Business School og blev i 2019 udnævnt til at være i “Top 20 under 30” af musikbranchefolk i Norden. Udover at have arbejdet for pladeselskaber som Crunchy Frog og Sony, har Signe også arbejdet en del med artist management og radio – dels hos DR, dels hos Uniradioen. Hun har siddet på alle sider af bordet i musikbranchen, og har et indgående kendskab til de føde- og værdikæder, som skal understøttes for at skabe et sundt og bæredygtigt musikmiljø.

Anne Thorø Nielsen
Anne Thorø Nielsen

Anne Thorø Nielsen, Udviklingschef FO-Aarhus

Jeppe Uggerhøj
Jeppe Uggerhøj
Jeppe Uggerhøj, Kunstnerisk Chef, Musikhuset Aarhus.
Jeppe er uddannet trompetist fra Det Jyske Musikkonservatorium og efterfølgende bachelor i erhvervsøkonomi, Aarhus Universitet. Musiker frem til 2013 og startede derefter som Programchef i Musikkens Hus i Aalborg. Jeppe har siden 2019 været Kunstnerisk chef i Musikhuset Aarhus.
Thomas Qvist
Thomas Qvist
Thomas Qvist, studiemanager/owner, lydtekniker, producer og underviser.
Gennem sin lange karriere har Thomas blandt andet været lydtekniker i Feedback Recording samt lydtekniker for navne som Nik&Jay, Poul Krebs, Nephew, Nik&Jay, Thomas Helmig, Stine Bramsen. Thomas er desuden lydtekniker og underviser hos Det Jyske Musikkonservatorium.
Peter Rønnow
Peter Rønnow
Peter Rønnow, advokat og partner i DLA Piper Denmark (Aarhus)
 Peter beskæftiger sig primært med almen rådgivning til erhvervsvirksomheder med hovedvægten lagt på danske og internationale kontraktforhold, etablering og overdragelse af virksomheder samt bestyrelsesarbejde. Herudover beskæftiger han sig med rådgivning omkring fast ejendom, herunder navnlig om køb og salg af fast ejendom samt indgåelse af entreprisekontrakter og lejekontrakter både for private og for erhvervsvirksomheder.
Som et særligt specialeområde beskæftiger han sig med juridisk rådgivning af og bestyrelsesarbejde i aktører inden for sport og entertainment, eksempelvis Det Jyske Kunstakademi, Godsbanen, og Aarhus Festuge samt Music City Aarhus 2022 og har rådgivet i forbindelse med opstart af NorthSide, Tinderbox og Musik i Lejet. I den seneste tid har han været meget engageret i musikbranchens udfordringer i Covid 19-perioden.
 
Jonas Bøgh Larsen
Jonas Bøgh Larsen
Jonas Bøgh Larsen, udviklingskonsulent hos Institut for (X).
Jonas’ alsidige cv inkluderer en Cand. Mag. i Idéhistorie og otte år som rapper i hiphop-gruppen Sjakket. Derudover er Jonas bestyrelsesmedlem i Selskab for marxistiske studier, selvstændig virksomhedskonsulent og vinmager. 
Marie Koldkjær Højlund
Marie Koldkjær Højlund
Marie Koldkjær Højlund, komponist og lydkunstner.
Marie arbejder med lyd og musik i alle mulige forskelligartede sammenhænge, både som forsker og som komponist og lydkunstner. Hun udgiver musik under navnet Kh Marie og har tidligere været en del af bl.a. Nephew, Marybell Katastrophy og Tiger Tunes. Derudover har hun lavet mange lydkunsteksperimenter sammen med Morten Riis under navnet The Overheard. De har også lavet lyd og musik til teaterforestillingen ”Dancer in the Dark” på Aarhus Teater, hvor hun også har lavet musik og lyd til andre forestillinger, bl.a. ”Lyden af de skuldre vi står på”, som hun vandt en Reumert for i 2018.
 
Mette Dahl Kristensen
Mette Dahl Kristensen
Mette Dahl Kristensen, musiker, komponist, arrangør.
 Mette er uddannet i violin og musikteori fra Det Jyske Musikkonservatorium i 2013. Hun er desuden leder af det genrefrie strygerensemble WHO KILLED BAMBI, der har arbejdet med kunstnere som Father John Misty, Rod Stewart, Ane Brun, Pernille Rosendahl, Steffen Brandt, Teitur, Oh Land og mange andre.
Derudover er Mette medlem af Kunstrådet og Musikudvalget i Aarhus Kommune, underviser på MGK-Ø i musikteori/hørelære, samt rytmisk sammenspil, underviser ved DJM i rytmisk sammenspil, og bestyrelsesmedlem af Foreningen Musikbevægelsen af 2019, der arbejder for ligestilling i den danske musikbranche.
 
Carsten V. Nielsen
Carsten V. Nielsen

Carsten V. Nielsen, Direktør TRAIN.