Astrid Elbek

Astrid Elbek

Astrid Elbek er forperson i styregruppen.

Astrid Elbek er desuden forperson for bestyrelsen for Music City Aarhus 2022, Formand for Fonden Voxhall, medlem af Evalueringsinstituttet EVAs bestyrelse. Astrid er uddannet AM musikpædagog, 3 årig leder-uddan-nelse, ”Sustainable Co-Creation” Underviser og leder på Det Jyske Musikkonservatorium fra 1982 – 2019 (docent, rytmisk klaver og sam-menspilsledelse), udviklingschef 2010 – 2019. Pianist/komponist Shit og Chanel 1974 – 82. Spillet med en lang række bands og solister siden. Komponist rockmusicalen ”Dagdrømmerbanden”, Aarhus Teater 1987. Medlem af Statens Musikråd 1987 – 1995. Leder/medvirkende i en række internationale udviklingsfora, kommissioner og boards indenfor uddannelse og musik.

Gunnar-madsen

Gunnar Kloppenborg Madsen

Gunnar Kloppenborg Madsen er næstforperson i styregruppen. 

Leder af SPOT Festival og medstifter af ROSA – Dansk Rock Samråd, som han ledte fra 1989 frem til 2021. Gunnar er desuden medstifter og tidligere formand for LMS-Levende Musik i Skolen, medstifter og næstformand i MXD, medstifter og tidligere formand for NOMEX – sammenslutning af Nordisk Musikeksport, nuværende formand for STRØM Festival og meget mere. 

Terje-Vammen

Terje Vammen

Terje Vammen er næstforperson i styregruppen.

Terje er partner og seniordirektør i Silverbullet Research and Insights. Han er formand for Erhverv Aarhus, Spar Nord Bankråd Aarhus samt Business and Culture Forum Aarhus og passer blandt andet bestyrelsesposter i Den Gamle by, Kattegatcentret, Visit Aarhus og Århus Akademi.

Terje har i mange år arbejdet med erhvervs- og byudvikling for at gøre Aarhus til det bedste sted at drive virksomhed og det mest spændende sted at bo samt en attraktiv destination at besøge. Han har haft samarbejdsaftaler med en række kulturinstitutioner og attraktioner om strategisk og kommerciel udvikling. Det drejer sig for eksempel om AGF, ARoS,  Moesgaard Museum, Musikhus Aarhus, Naturhistorisk Museum, Aarhus Event, Aarhus Festuge, Aarhus Kommune, Aarhus Teater og Aarhus Europæisk Kulturby 2017.

Ole-dreyer

Ole Dreyer

Ole har arbejdet med musikeksport siden midten af 80érne både med artister og sangskrivere. Ole har være manager, booker og altmuligmand for mange artister siden 1980, startede klubben RUST i 1990 (medejer indtil 2004) og har arbejdet som publisher siden 1999 først på multinationale EMI Music Publishing i 12 år, siden som indie med eget forlag NMS Nordic Music og Turner Music. Hans veneration for musikeksporten løftes i dag som en del af arbejdet som formand for Musikforlæggerne i Danmark, hvor han bl.a. fokuserer på musikkens rolle som et kreativt erhverv, med stort eksportpotentiale. Ole er desuden næstformand i Koda og bestyrelsesmedlem i Promus.eksport siden midten af 80érne både med artister og sangskrivere.

Camilla Aneto Olesen

Camilla Aneto Olesen

Camilla Aneto Olesen er næstforperson i bestyrelsen for foreningen Music City Aarhus 2022.

Camilla er blandt andet bestyrelsesmedlem hos Det Turkise Telt, læser pt. en master i Event and Experience management v. Goldsmiths Uni-versity of London. På Camillas CV finder man en Bachelor i Æstetik og Kultur v. Aarhus Universitet samt job som projektmedarbejder v. Det Turkise Telt og produktionsassistent v. Aarhus Festuge.