Kor synger Aarhus-medley

Kor synger Aarhus-medley

Vær med til at skyde åbningsdagen i gang, når studerende fra musikvidenskab fylder Banegårdshallen med et velklingende Aarhus-medley for kor, der på fineste vis sætter stemningen for hele musikåret.

Dagen for fejringen af Music City Aarhus 2022 åbnes med et glædessmittende medley opført af studerende fra uddannelsen i musikvidenskab på Aarhus Universitet. Korarrangementet er sat sammen af et udvalg af velkendte Aarhus-sange, gamle såvel som nye. Medleyet er en del af en fast tradition på musikvidenskab i Aarhus, hvor de nye studerende i løbet af deres introuge på studiet indstuderer et medley, som deres tutorer har arrangeret, og opfører det på den sidste dag i rusugen. Hvert år vælges et tema, som medleyet bygges op om, og temaet i arrangementet, som vi skal høre på åbningsdagen, er netop Aarhus. Vær med, når koret synger musikåret i gang med en kavalkade af skønne Aarhus-sange!

Tags:


Lørdag d. 26. marts kl. 12:15
Banegårdshallen – Banegårdspladsen 1, 8000 AarhusArrangementet er en del af den officielle åbning af Music City Aarhus 2022 og er gratis
MusicCityAarhus_logo2

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside.