Minifestival på Det Jyske Musikkonservatorium

Minifestival på Det Jyske Musikkonservatorium

Oplev nogle af byens sprudlende musiktalenter, når Det Jyske Musikkonservatorium præsenterer en minifestival i Musikhuset.

PROGRAM

Kammersalen

AFLYST 14.00: Cathrine Breinholt: DET’ SVÆRT – Et eventyrslaboratorium
Følg de to laboranter, Kaj og Gerda, i deres forsøg på at finde LØSNINGEN på alt det, som er svært. Med en meget avanceret maskine kan de undersøge H. C. Andersens eventyr “Den lille pige med svovlstikkerne”, “Historien om en Moder” og “Skyggen” – men der opstår problemer på vejen. For at komme videre bliver de tvunget til at opsøge mørket og skyggerne i dem selv.

19.30: Laura Veltri and Mandy Neukirchner
Mandy Neukirchner og Laura Veltri, som begge er musikere og komponister, mødtes i Aarhus i efteråret 2021. De er nu gået sammen om en jazz-guitarduo, hvor de skaber musik, der blander deres baggrunde og interesser. Duoen arbejder både med egen originalmusik og omarrangerede jazzstandarder.

Rytmisk Sal

20.00: Maline
‘Maline’ er et artpop-projekt hvor inderlige, relaterbare tekster om et liv med og uden kærlighed balanceres på organiske beats og et omfavnende synthunivers. Den stærke vokal og ordene er i fokus i Malines dansksprogede sange.

20.45: Pause

21.00: nikkipax
nikkipax bruger sin kompromisløse ærlighed til at skabe avant-soul med fortællinger om omsorg, medmenneskelighed og problematikken ved bystander-effekten. Musikken bærer præg af hendes baggrund i klassisk kor og en enorm kærlighed til det minimalistiske.

Klubscenen

20.00: Dylan

Dylan Richards er studerende i konservatoriets komponistklasse. Koncerten på Klubscenen lørdag aften byder bl.a. på Dylans kompositioner spillet af hans medstuderende på konservatoriet.

Tags:


Lørdag den 26. marts fra kl. 14:00
Musikhuset Aarhus - forskellige saleKoncerten er en del af den officielle åbning af Music City Aarhus 2022 og er gratis
MusicCityAarhus_logo2

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside.