Byens Hold – Byens Musik: AGF præsenterer JOSVA

Byens Hold – Byens Musik: AGF præsenterer JOSVA

Sidste chance! Gå ikke glip af den sidste koncert i rækken Byens Hold – Byens Musik, hvor AGF præsenterer et af Aarhus upcoming musiktalenter ved en gratis koncert inden deres hjemmekamp i Ceres Park. Denne gang kan publikum se frem til at opleve JOSVA.

Gennem hele foråret har publikum kunnet opleve musik og fodbold i en herlig kombination, når Aarhus’ eget hjemmehold AGF har præsenteret unge bands fra det aarhusianske musikmiljø inden deres hjemmekampe i Ceres Park. Ved den fjerde og sidste koncert i rækken Byens Hold – Byens Musik indtager JOSVA scenen i AL Bank Fanzonen med sin musik. Når den sidste koncert er afholdt, vil et af de fire bands blive udvalgt til at spille på årets GrimFest i august. Glæd jer til en festlig oplevelse i fodboldens og musikken tegn!

JOSVA

Aarhusianske JOSVA er et af de helt interessante, nye navne på den danske rapscene. Hans musik befinder sig i krydsfeltet mellem urban og r’n’b, og sidste år udgav han sit debutværk “Alting / For Evigt” hos det aarhusianske label PAIDMEN Music. Trods sin unge alder på 23 år har JOSVA allerede samarbejdet og produceret musik for en række danske kunstnere som Artigeardit, Topgunn og Karl William. Med mere end 8 millioner afspilninger på Spotify har JOSVA markeret sin entré i branchen.

SAMLET PROGRAM FOR BYENS HOLD – BYENS MUSIK

In Caravans – Torsdag den 14. april

KOM VI LØBER – Søndag den 24. april

Little Winter – Søndag den 8. maj

JOSVA – Lørdag den 21. maj

Byens Hold – Byens Musik præsenteres i samarbejde med GrimFest og Music City Aarhus 2022

Tags:


Lørdag d. 21. maj kl. 15.45-16.30
Ceres Park, Stadion Allé 70, 8000 Aarhus

GRATIS - Koncerten foregår i AGF Fanzone-området uden for stadion, hvor der er gratis adgang for alle.Læs mere på AGF's hjemmeside HER.
MusicCityAarhus_logo2

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside.