Giber Å Vinterkoncert

Giber Å Vinterkoncert

Kom med til årets sidste – og indendørs – koncert i Folkehuset Mårslet, hvor du denne eftermiddag kan høre både klassisk, jazz og ægte sing-along-sange.

På denne aften bliver vi forkælet med skøn musik Cecilie Schmidt Dam, Rasmus Mogensen og familietrioen Skou & Rydahl.

Cecilie Schmidt Dam spiller et par satser fra Bachs solosuiter for cello. Cecilie er uddannet cellist ved konservatorierne i Århus og Malmø og spiller primært klassisk, men også folkemusik, jazz og elektronisk musik. Cecilie underviser i cello og arbejder derudover med sang, kor- og orkesterledelse. Hun har boet i Mårslet med sin familie siden 2015.

Rasmus Mogensen er en ung, swingende pianist, der dykker ned i den amerikanske blues, boogie woogie og rock fra 1910’erne og frem til 1960’erne. Det bliver med 120 km/t, når Rasmus sætter sig bag klaveret for at spille og synge musik af store kunstnere som Albert Ammons, Fats Domino, Dr. John, Little Richard, Jerry Lee Lewis og mange flere.

Familietrioen Skou & Rydahl er også lokale – et musikterapeutægtepar og deres datter, der kommer og spiller og synger lækre covernumre, de selv godt kan li’, og som er valgt til lejligheden.

Vanen tro er der desuden et par fællessange, og der kan der købes kaffe/te.

Det er gratis at deltage.

Arrangementet er støttet af Music City Aarhus 2022.

Tags:


Søndag d. 20. november kl. 15:00
Folkehuset Mårslet, Langballevej 3A, 8320 Mårslet
GratisFølg med i Facebookeventet HER.
MusicCityAarhus_logo2

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside.