Guldimund

Guldimund

Oplev Guldimund, der på en gang er både intim og himmelstormende, når de med højskolesangbogen i bagagen beretter hudløst ærligt om tyndslidt kærlighed.

Sangene fra Guldimund er ikke altid pæne, men til gengæld er de altid pænt ærlige. I centrum står Asger Nordtorp Pedersen, der med sin særegne stemme og fanatiske autenticitet deler beretninger om liv, død, sex, hverdagsraserier og tynddslidt kærlighed. Guldimunds musikalske bagkatalog byder på en bachelor i bas, en baggrund i kirkemusikken og en fortid i både Blaue Blume og Tårn. Han spreder dybtfølt erotik med aggressive undertoner overalt, hvor han begår sig. Musikken er oftest indpakket i en form for befriende melankoli, hvor vemod og længsel får et forfriskende poetisk og reflekterende udtryk. Med afsæt i poppede hooks, eftertænksomme tekster og fine harmonier leder Guldimund tankerne hen på danske højskolesangbogstraditioner. Det ene øjeblik synes det genkendeligt og nærmest “syng-med-bart”, det næste øjeblik bliver det komplekst, intimt og finurligt.

Gulidmund rammer Viruphuset med høj intensitet og smukke mavepustere fra dagligdagen lørdag d. 17. september.

Entre kr. 190,- (begrænset antal billetter).
Dørene åbner kl. 19:30, koncertstart kl. 20.

Koncerten er stående, men der er mulighed for at hente stole til enkelte personer, for hvem stående koncert er vanskeligt.

Koncerten er støttet af Aarhus Kommune, Statens Kunstfond og Aarhus Music City 2022Lørdag d. 17. september kl. 20:00
Viruphuset, Viruovej 73, 8530 Hjortshøj
Billetpris: 190 kroner.
Køb billet HER.
Følg med i Facebookeventet HER.
MusicCityAarhus_logo2

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside.