iiris

iiris

iiris

D. 17. december

kl. 21:00

Sted A-Huset, Institut for (X) på Godsbanen
Entré Gratis

Med nærhed og vinterlig eftertænksomhed går iiris på scenen ved afslutningen på byens musikår – arrangørforeningen MUX inviterer alle til aftenkoncert i A-Huset.

MUX inviterer d. 17. december kl. 21:00 ind til en ganske særlig oplevelse i A-huset. Sammen med det aarhusbaserede, nye, men allerede erfarne band iiris vil de skabe magi i en time, hvor de tilstedeværende får mulighed for at hengive sig til musikken. December kalder på eftertænksomhed og nærhed, og netop dét bringer iiris med sig.

iiris skriver intime og ærlige sange om ynkelighed, vrede, fomo (fear of missing out) og forelskelse. iiris er lyden af manipulerede strenge og stemmer, nostalgiske klangflader og fortællinger om alle vores bedste og værste dage. Bandet består af Thilde Dam (vokal), Anders Skadhede (guitar), Gustav Ibsgaard (trommer), og Sophus (keys).

Musikergruppen arbejder konceptuelt og med en rød tråd, der løber gennem det hele. Det mærkes tydeligt i deres blomstrende og følsomme æstetik, heriblandt i det audiovisuelle udtryk skabt af VJ Elsebeth Schultz.

iiris udgav i november den sidste sang i deres singletrilogi, som skal munde ud i debut-EP’en, der udkommer i 2023.

Arrangementet er en del af LET’S PLAY TOGETHER – Den officielle afslutning af Music City Aarhus 2022.

Tags:


MusicCityAarhus_logo2

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside.