Jazz In Generations: Kjær/Bliksted/Bærentzen

Jazz In Generations: Kjær/Bliksted/Bærentzen

Erlings Jazz- og Ølbar inviterer indenfor til en unik oplevelse, når tre aarhusianske musikere går sammen om at skabe en helt særlig jazzkoncert.

Velkommen til den fjerde ud af fem Jazz In Generations-koncerter! De tre musikere Julie Kjær (s), Kristoffer Bliksted (b) og Mads Bærentsen (p) møder denne aften hinanden på scenen med deres forskellige musikalske baggrunde funderet i jazzen. Hver især bidrager de med deres musikalske kvaliteter til at skabe en unik koncert, hvor deres individuelle evner og styrker kommer til udtryk i et fælles musikalsk lydlandskab, hvor de går på opdagelse. Tag med på denne opdagelsesrejse og udforsk det landskab, som vil udfolde sig for publikum denne aften på Erlings Jazz- og Ølbar!

Julie Kjærs rå, kantede og eftertænksomme saxofonspil og ‘dark, otherworldly imagery’ (mørke, overjordiske billedsprog. Jazzwise) er i stigende grad blevet bemærket på den europæiske jazz- og ny musik-scene.

Kristoffer Bliksted på bas har i en ung alder gjort sig bemærket på den aarhusianske jazzscene. Han formår at forløse sit instruments dybe klangpotentiale og formidle dens melodiske muligheder. Med sin klare, definerede tone og rolige udstråling bringer han sine musikalske kvaliteter i spil i den samlede koncertoplevelse.

Mads Bærentzen er en lyrisk, skandinavisk inspireret pianist, der tager kunstnerisk udgangspunkt i både den nordiske og amerikanske jazztradition. Bærentzens spil er funderet i hans teknisk høje niveau, og han besidder et stort, musikalsk overskud og rutine.

OM JAZZ IN GENERATIONS
Jazz in Generations er et samarbejde mellem Jazzselskabet Aarhus og Erlings Jazz- og Ølbar. De er gået sammen om at skabe en helt særlig koncertrække, der faciliterer musikalske møder i jazzens improvisatoriske og spændende verden. Ved de fem koncerter præsenteres lokale, aarhusianske jazzmusikere på tværs af alder og stilarter, og fokusset vil være på musikernes egne, originale kompositioner. Hermed vil man kunne opleve den kunstneriske bredde og dybde, der findes i Aarhus, helt fra garvede jazzveteraner til unge vækstlagsmusikere.

Tags:


Tirsdag d. 3. maj kl. 19:00-21:00
Erlings Jazz- & Ølbar, Nørreport 8, 8000 Aarhus C
Billetpris: 50-130 kroner.
Køb billet HER.


Koncerten består af: Julie Kjær (s), Kristoffer Bliksted (b), Mads Bærentsen (p)

Jazz in Generations er støttet af Music City Aarhus 2022's pulje for nye samarbejder mellem etablerede aktører.

Følg med i Facebookeventet HER.
MusicCityAarhus_logo2

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside.