LETH’s JAZZ: JACOB VENNDT’S FABULOUS SWING TRIO

LETH’s JAZZ: JACOB VENNDT’S FABULOUS SWING TRIO

Kom til LETH’s JAZZ! Denne aften med Jacob Venndt’s Fabulous Swing Trio, som sætter gang i festlighederne med en swingende omgang af en jazzkoncert.

Hvad får man hvis man parrer Otto Brandenburg med Niels-Henning Ørsted Pedersen, Toots Thielemans og Victor Borge ? Svaret er enkelt: Kontrabassisten, mundharpevirtuosen, sangeren og entertaineren Jacob Venndt. Hvad så hvis man tilsætter et solidt og råswingende beat fra trommeslageren Per Kolling samt et blødt og sprødt touch fra pianisten Pojken Flensborg? Ja, så har man redegjort for alle bestanddele i Jacob Venndt’s Fabulous Swing Trio!

The Show Must Go On! Trioen er aftager efter The Dixieland Gipsy Band, som Jacob Venndt var frontfigur i fra 2006 til 2015. De spillede alle danske jazzklubber og jazzfestivaller tynde og havde derudover en del udlandsaktivitet i bl.a. Sverige, Norge, Tyskland og sågar New Zealand. I denne spritnye trio-form får vi lov at opleve spilleglæde på højeste niveau, men uden at det bliver elitært. Fokus er nemlig på, at swing og jazzmusik er for alle, og på at der stadig er få ledige pladser på dansegulvet!

Trioen spiller numre fra et bredt repertoire, der strækker sig fra instrumentale show-numre over sange fra den danske revy og filmskat af bl.a. Aage Stentoft, Svend Asmussen, Kai Norman Andersen, Bent Fabricius Bjerre. Det blandes med klassikere fra den amerikanske sangskat af f.eks. Louis Armstrong, Cole Porter og Gershwin, og store croonere som Brandenburg, Winkler, Sinatra, og Darrin kommer også lige forbi! Det hele er serveret med et smil, højt humør, og et uventet twist – så… Watch out!

LINE-UP:
Jacob Venndt: bas, mundharpe og vokal
Pojken Flensborg: piano
Per Kolling: trommer

Tags:


Torsdag d. 6. oktober kl. 20:00
Cafe Støj, Jægergårdsgade 150, Aarhus C
Billetpris: 195 kr. + gebyr
Køb billet HER.Læs mere HER.
MusicCityAarhus_logo2

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside.