LETH’s JAZZ: Søren Baun

LETH’s JAZZ: Søren Baun

Cafe Støj slår endnu engang dørene op til en omgang LETH’s JAZZ! Kom med til en opløftende og livsglad aften med bandet BAUN.

Verden har brug for livsglad og opløftende musik. Dét leverer bandet BAUN, som er original, dansk, jazzet soul og funk, når det er bedst. Søren Baun er manden bag, der som jazzpianist, soulsanger og sangskriver er en ener på den danske musikscene. Han har optrådt på de legendariske spillesteder Sugar Bar og Village Underground i New York og er stærkt inspireret af soul, funk, latin, gospel og jazz – musik, der kan mærkes i krop og sjæl. Teksterne er på engelsk og handler om at tro på noget, om nærvær i nuet, kærlighed, tungsind og fest. Stevie Wonder, Steely Dan, Bill Withers, Herbie Hancock og Al Jarreau er nogle af BAUN’s inspirationskilder. 

”At synge OG spille klaver samtidig er fantastisk og noget jeg har dyrket, siden jeg var 11. Senere blev jeg ramt af jazz, latin og soulmusik, og jeg var solgt,” fortæller Søren Baun om sin musikalske rejse. Med sig live har han et sammentømret band, som med musikalsk overskud og gnist kommer helt udover scenekanten!

Søren Baun synger og spiller også i Acoustic Lounge og Baun On Beatles – to akustiske projekter, der på personlig vis nyfortolker klassikere. I 2021 udgav BAUN en række velmodtagede singler og er nu på trapperne med album.

LINE-UP:
Søren Baun: keys, sang
Johan Jørgensen: guitar 
Morten Ankarfeldt: bas
Rasmus Lund: trommerTorsdag d. 3. november kl. 20:00
Cafe Støj, Jægergårdsgade 150, Aarhus C
Billetpris: 150 kr. + gebyr
Køb billet HER.Læs mere HER.
MusicCityAarhus_logo2

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside.