LET’S SING TOGETHER // Fællessang på Bispetorvet

LET’S SING TOGETHER // Fællessang på Bispetorvet

LET’S SING TOGETHER // Fællessang på Bispetorvet

D. 17. december

kl. 15:00

Sted Bispetorvet
Entré Gratis

Kom og syng med, når vi samles til fællessang på Bispetorvet med Katrine Muff fra DR som vært ved afslutningen Music City Aarhus 2022. Der er julestemning og sangglæde nok til alle!

Mærk magien fra flere tusinde stemmer, der synger i kor, for nu inviteres alle i byen til at synge julen ind sammen. Katrine Muff (Fællessang på DR) er dagens vært, og Jonas Rasmussen (korleder for bl.a. Akademisk Kor Århus og BarbAros) står for at lede koret, når Bispetorvet lægger scene til byens største borgerkor.

Med kun en uge til jul er repertoiret jule- og vintersange, som er nøje udvalgt ud fra deres særlige relation til Aarhus by. Fællessangen vil blive akkompagneret af musikere fra Aarhus Jazz Orchestra, strygerensemblet Who Killed Bambi, samt korsangere fra etablerede Aarhus-kor.

Ved åbningen af Music City Aarhus 2022 d. 26. marts mødtes vi på Bispetorvet til en stor koncert fuld af Aarhus-sange sunget af nye kunstnere fra byen med The Antonelli Orchestra som backing. Nu mødes vi samme sted for at runde musikbyåret af i fællesskab. Så tag venner og familie under armen og vær med, når vi sammen synger julen ind.

Vi skal synge:
1. Fortabt er jeg stadig (Vi mødtes i sne) – Stine Pilgaard/Katrine Muff
2. Når sneen falder – Thomas Helmig/Peter A.G.
3. Decembersang (Fra Jul på Slottet) – Finn Henriksen/Bodil Heister
4. Dejlig er den himmel blå – N.F.S. Grundtvig/J. G. Meidell
5. Sikken voldsom trængsel og alarm – Peter Faber/Adolf Müller
6. Dejlig er jorden – B.S. Ingemann/Schlesisk, 1700-tallet

Medvirkende:
Katrine Muff – vært
Jonas Rasmussen – Kordirigent
Aarhus Jazz Orchestra
Who Killed Bambi
Sangere fra følgende kor: Akademisk Kor Århus, BarbAros, Det Ny Kammerkor, Jysk Akademisk Kor, Lunar Vocals, Musikstuderendes Kor, Sing It og SONO

Arrangementet er skabt i samarbejde med Syng og Kor72 og er en del af LET’S PLAY TOGETHER – Den officielle afslutning af Music City Aarhus 2022.

Tags:


MusicCityAarhus_logo2

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside.