OUTPUT FESTIVAL № 06 – Frontløberne

OUTPUT FESTIVAL № 06 – Frontløberne

Kom og oplev en festival fuld af musik, kunst, visuals, poesi, film, mode, vin og billige øl. Det bliver en kæmpe sommerfest!

OUTPUT FESTIVAL No 06 er en kulturbegivenhed, hvor unge, kreative kræfter får mulighed for at komme ud af deres atelierer, systuer, øvelokaler og lignende for at vise publikum, hvad de kan og laver. OUTPUT åbner byen op for unge aktører, så de kan fylde, larme og udfolde sig. Kunstnere vil udstille kunst, digtere vil læse digte op, designere vil vise fashion og musikere spille koncerter. Baren bliver fyldt med billige øl og vegansk mad, og søde DJ’s vil bidrage til den gode stemning.

Programmet er endnu ikke endeligt på plads, men det er sikkert og vist, at der er en masse spændende oplevelser i vente.

Der er gratis adgang for alle.

Festivalen arrangeres af OUTPUT, som er en frivillig organisation skabt af unge for unge. OUTPUT arbejder for at udvikle og formidle kunstnere i Danmark inden for alle genrer og stilarter. Festivalen afholdes i Frontløbernes lokaler på Sydhavnen – et område, der sprudler af kreativitet, og hvor mange af Aarhus’ kunstnere og musikere holder til.

Eventet er støttet af Music City Aarhus 2022 og Kirsten og Gunnar Fonden.

Tags:


Fredag d. 29. juli og lørdag d. 30. juli
Frontløberne, Jægergårdsgade 154, 8000 Aarhus C
Gratis
Følg med i Facebookeventet HER.
MusicCityAarhus_logo2

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside.