Reflections

Reflections

Reflections

D. 17. december

kl. 20:00

Sted turkis, Vester Allé 15
Entré Gratis
Dørene åbner kl. 19:00

Oplev et enestående musikalsk møde, når tre artister skaber musik sammen for første gang til denne koncert i turkis’ unikke rammer!

Det turkise telt inviterer dig indenfor til en aften, hvor musik, placering og omgivelser går op i en højere enhed og danner rammerne for en særligt nærværende og intim oplevelse. De tre musikere, som sammen vil skabe musikken til koncerten, er cellist, Rosanna Lorenzen, harpist Helene Tungelund og (TBA). Læn dig tilbage og lad dig blive forført af denne unikke musikalske konstellation.

Rosanna Lorenzen er en dansk/iransk komponist, cellist og lydkunstner. I sit soloprojekt, ROSYAN, udforsker hun mødet mellem den akustiske og elektroniske verden. Med sin cello i hovedrollen interagerer hun med instrumentet og dets muligheder gennem elektronisk manipulation og ofte kombineret med field recordings – rå og processeret. I atmosfæriske lydlandskaber balancerer hun løbende mellem improvisation og forudbestemt form.

Helene Tungelund spiller harper og synger. Under kunstnernavnet Sylfide giver hun et moderne bud på den nordiske folkemusiktradition. Fraseringerne og instrumenteringen er fin og let, men dybderne er voldsomme. Debut-EP’en ‘Min sylfide’ trækker tråde fra nordiske folkedanse og folkesange og iklædes på elegant vis flader af synthesizer, strygere, reallyde af dansende fødder og eventyrlige harpelyde.

(TBA)

Arrangementet er en del af LET’S PLAY TOGETHER – Den officielle afslutning af Music City Aarhus 2022.

Tags:


MusicCityAarhus_logo2

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside.