En åben invitation


Music City Aarhus 2022 er et fælles projekt. Et fælles projekt på tværs af musiklivets mange lag og på tværs af kultur, erhverv, kommune, region og stat. Uanset om man driver et spilletsted, en bådcafé, et varehus, plejehjem eller noget helt femte, rummer musikbyåret potentialer for frugtbare samarbejder.

Fotografi af Charlotta de Miranda

Vocalline-Rógvi-N

For musiklivet

Music City Aarhus 2022 stræber mod at løfte fortællingen om musiklivet i, omkring og i forbindelse med Aarhus. Derfor opfordres alle musikaktører, stor som lille, til at tage musikbyåret til sig og skrive sig ind i fortællingen.

Music City Aarhus 2022-logoet kan downloades til fri afbenyttelse og vi tager altid imod gode historier om musikprojekter til brug i vores kommunikation.

Som musikaktør er det muligt at søge midler, når Music City Aarhus 2022 løbende åbner for ansøgningsrunder om puljemidler til særlige projekter.

Hvis man som musikaktør ønsker at indgå særlige samarbejder, enten med andre musik- og kulturaktører eller erhvervslivet, kan man skrive en mail til info@musiccityaarhus2022.dk og høre mere.

FOR SAMARBEJDSPARTNERE

En af musikbyårets fornemste opgaver er at løfte og styrke nye samarbejder med musikken som udgangspunkt. Det være sig samarbejder på tværs af kulturliv, kommune, region, stat, organisationer og meget mere.

Vil du høre mere om, hvordan du, din arbejdsplads eller forening kan tage del i musikbyåret og måske indgå et musikalsk samarbejde, så tøv ikke med at række ud via info@musiccityaarhus2022.dk.

Det samme gælder, hvis du har en idé – stor som lille – til et musikalsk samarbejde i alle afskygninger.

For publikum

Hvis du er glad for musik, er Music City Aarhus 2022 dit år. Byen bugner af koncerter og særlige musikalske initiativer, så det er blot med at forsyne sig af det musikalske tagselvbord.

For at holde dig opdateret om musikbegivenheder i Aarhus, kan du holde øje med vores koncertkalender, vores sociale medier og skrive dig op til vores nyhedsbrev, hvor vi sætter spot på særlige arrangementer og nyheder fra musiklivet.

For erhvervslivet


Music City Aarhus 2022 stræber mod at skabe nye, bæredygtige samarbejder mellem musik- og erhvervsliv, der har værdi for begge parter. Vi sætter relevante samarbejdspartnere i kontakt med hinanden og nytænker måden at tænke partnerskaber på.

Ønsker du som aktør i erhvervslivet at høre mere om muligheden for at indgå unikke samarbejder med musiklivet, skriv en mail til info@musiccityaarhus2022.dk

Aarhus-Symfoniorkester
MusicCityAarhus_logo2

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside.