Kor synger Aarhus-medley

Kor synger Aarhus-medley

Vær med til at skyde åbningsdagen i gang, når studerende fra musikvidenskab fylder Banegårdshallen med et velklingende Aarhus-medley for kor, der på fineste vis sætter stemningen for dagen.

Dagen for fejringen af Music City Aarhus 2022 åbnes med et stemningsfyldt medley opført af studerende fra uddannelsen i musikvidenskab på Aarhus Universitet. Korarrangementet er sat sammen af et udvalg af velkendte Aarhus-sange. Medleyet er en del af en fast tradition på musikvidenskab i Aarhus, hvor de nye studerende i løbet af deres introuge på studiet indstuderer og opfører et medley, som deres tutorer har arrangeret. Hvert år vælges et tema, som medleyet bygges op om, og ganske passende er temaet i arrangementet til åbningsdagen Aarhus. Hør gamle og nye klassikere som “Glor på vinduer” og “Kig forbi” omsat til nye toner, når koret synger musikåret i gang med en kavalkade af skønne Aarhus-sange!

Tags:


Lørdag den 26. marts kl. 12:15
Banegårdshallen - Banegårdspladsen 1, 8000 AarhusArrangementet er en del af den officielle åbning af Music City Aarhus 2022 og er gratis

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.