Kalaha x Aarhus Jazz Orchestra

Kalaha x Aarhus Jazz Orchestra

Oplev spændende musikalske møder mellem mennesker og kulturer, når endagsfestivalen Bazarjazz løber af stablen for første gang.

Allerede nu kan du godt sætte kryds i kalenderen, når endagsfestivalen Bazarjazz 2022 løber af stablen for første gang den 3. september. Endagsfestivalen, der finder sted i Gellerup, vil byde på oplevelser for alle aldre: Børnejazz, spirende talenter fra Rapakademiet, koncerten Lyden af byen i verden med Camilla Dayyani, etnojazz og bands fra Det Jyske Musikkonservatorium og Aarhus Musikskole. 

Om aftenen kan man opleve Aarhus Jazz Orchestra sammen med elektrojazz-gruppen Kalaha og sangerinden Hilal Kaya i en eksplosion af en koncert når de sammen spiller både nye og gamle numre skrevet af Kalaha tilsat tyrkiske folkeviser arrangeret for bigband. Alle numre er arrangeret af studerende fra Det Jyske Musikkonservatorium, og publikum kommer blandt andet til at opleve de i alt 20 musikere spille hits som Özgürüm Ben og Cok Küstüm, hvor Hilal Kayas smukke og rå stemme fører publikum ind i den tyrkiske lyrik.

Udover musikalske oplevelser vil der være madboder med mad tilberedt af lokale kræfter, hvor det er muligt at smage mad fra alle verdenshjørner.

Kalaha er et prisvindende band, der kombinerer elektronisk musik og jazz. Bandet består af de anerkendte jazzmusikere Emil de Waal og Nicolas Knudsen samt elektropionererne Rumpistol og Spejderrobot. Bandet har vundet flere priser for deres indtil videre fire udgivelser. 

Bazarjazz er en nystartet musikforening med fokus på mødet mellem mennesker og kulturer. De har hjemme i Brabrand, Aarhus, og har haft stor succes med at invitere til musikalske og sociale arrangementer, hvor kulturmøder har været i centrum for oplevelsen.

Aarhus Jazz Orchestra består af nogle af Danmarks bedste jazzmusikere og er et bigband med et særligt fokus på jazz og rytmisk samtidsmusik. Orkestret har samarbejdet med blandt andet Kurt Elling, I Think You’re Awesome og Girls in Airports og har gennem tiden modtaget stor ros og priser for deres brede samarbejder og nytænkende projekter.

Tags:


31.08.22 kl. 20:30 og 03.09.22 kl. 16:45


Koncert og festival er støttet af Music City Aarhus 2022.
Programmet til Bazarjazz 2022 opdateres løbende.
Information om billetsalg kommer snarest.
Følg Bazarjazz på Facebook

Nærmere information om program og koncerter kommer snarest.
Hold dig opdateret på Aarhus Jazz Orchestras hjemmeside her.