STYREGRUPPPEN

Styregruppen ved Music City Aarhus 2022 varetager det strategiske- og indholdsmæssige ansvar for musikbyåret. Styregruppen er sammensat af repræsentanter for foreningen, der initerede projektet, en repræsentant fra erhvervslivet og en repræsentant fra det aarhusianske musikliv.

Astrid

Astrid Elbek

FORPERSON

Til dagligt er Astrid Head of Dept ved MGK Sjælland, mens hun sidder som forperson ved foreningen Music City Aarhus 2022, forperson ved Fonden Voxhall og som medlem af Evalueringsinstituttet EVAs bestyrelse.

Astrid har tidligere været leder (1982 – 2019) og udviklingschef (2010 – 2019) på Det Jyske Musikkonservatorium, været medlem af Statens Musikråd (1987 – 1995), udøvende musiker som blandt andet pianist/komponist i Shit og Chanel samt rockmusicalen “Dagdrømmerbanden” på Aarhus Teater.
GKM

Gunnar Kloppenborg Madsen

NÆSTFORPERSON

Gunnar har været initiativtager til en lang række projekter med stor betydning for musiklivet i Aarhus og resten af Danmark. Til dagligt er han leder af SPOT Festival og formand for STRØM Festival. Blandt tidligere projekter, som Gunnar har stiftet og medstiftet, er ROSA – Dansk Rock Samråd, hvor han har fungeret som leder 1989 – 2021, LMS – Levende Musik i Skolen, NOMEX – sammenslutning af Nordisk samt MXD – Music Export Denmark, hvor han er næstformand idag.
Terje

Terje Vammen

NÆSTFORPERSON

Terje har i mange år arbejdet med erhvervs- og byudvikling for at gøre Aarhus til det bedste sted at drive virksomhed, bo i og besøge. Terje er partner og seniordirektør i Silverbullet Research and Insights, formand for Erhverv Aarhus, Spar Nord Bankråd Aarhus samt Business and Culture Forum Aarhus, og så varetager han bestyrelsesposter i Den Gamle by, Kattegatcentret, Visit Aarhus og Århus Akademi.

Derudover har han haft samarbejdsaftaler med en række kulturinstitutioner og attraktioner om strategisk og kommerciel udvikling, herunder AGF, ARoS, Moesgaard Museum, Musikhus Aarhus, Naturhistorisk Museum, Aarhus Event, Aarhus Festuge, Aarhus Kommune, Aarhus Teater og Aarhus Europæisk Kulturby 2017.
camilla

CAMILLA ANETO OLESEN

Ud over at være medlem af styregruppe, er Camilla næstforperson i bestyrelsen for Music City Aarhus 2022. Derudover er Camilla bestyrelsesmedlem hos Det Turkise Telt, hvor hun også tidligere har været projektmedarbejder. Herudover har hun blandt andet været projektmedarbejder ved Aarhus Festuge. Til dagligt læser Camilla en master i Event and Experience Management ved Goldsmiths University of London.