Seneste nyhed
Flere nyheder

Aarhus’ nykomponerede børnesang udgives som noder til alle folkeskoler i byen

‘Solens sang’ er navnet på byens nye børnesang, som blev komponeret af sanger, producer og sangskriver Katrine Stochholm samt en række skolebørn i foråret 2022. Sangen blev fremført for første gang for Dronningen til Hendes Majestæts Regeringsjubilæum i Mindeparken den 3. juni, og nu bliver sangen udgivet som noder og uddelt til alle folkeskoler i byen.

LET’S JAM TOGETHER! Music City Aarhus 2022 INVITERER TIL JAMSESSIONS MED KENDTE AARHUS-MUSIKERE

Prince’s bassist Ida Nielsen, rockguitaristen Mika Andersen, americana-sangeren Kajsa Vala – hvem vil du helst spille med? Den 17. december afsluttes musikbyåret med et brag af en musikdag, og som en del af festdagens program er Music City Aarhus 2022 gået sammen med en række af byens barer om at lave åbne jamsessions for alle spillelystne borgere med nogle af byens fremtrædende musikere som værter.

Debat på Dokk1: Vold, våben og narkohandel – Er hiphoppens forbindelser til bandekriminalitet blevet for tætte?

I Sverige, England og USA er hiphopscenen tæt forbundet med bandekriminalitet, og i de danske miljøer er der sket en forråelse. Er hiphoppens forherligelse og omgang med vold, våben og narkotika gået over stregen? Dokk1 inviterer til arrangementet “Mask’ på? – debat om hiphop og bandekriminalitet” i samarbejde med Music City Aarhus 2022 den 25. oktober.

Musikken indtager Folkehusene

Der er lagt op til en lang række musikalske oplevelser, når Folkehusene i Aarhus slår dørene op og inviterer musikken indenfor. Det sker gennem en række koncerter med 16 grupper, der nu er udvalgt blandt 88 ansøgere. Koncerterne spilles som en del af projektet Musikkens år på Folkehusene, som Sundhed og Omsorg samt Music City Aarhus 2022 står bag.

AGF præsenterer morgendagens hit på Ceres Park

I foråret kan man få en ny musikalsk oplevelse inden AGF spiller sine hjemmekampe i Ceres Park. I et nyt projekt under Music City Aarhus 2022 ved navn Byens Hold – Byens Musik vil AGF nemlig præsentere fire upcoming artister fra den aarhusianske musikscene.

Legendarisk aarhusband åbner årets Festuge

GNAGS inviterer musikalske legekammerater med på scenen til et brag af en uofficiel åbning af Aarhus Festuge i anledning af byens musikår og Musikhuset Aarhus’ 40 års jubilæum

Her er det fulde line-up for musikårets store åbningskoncert

Aggi Dix, Asbjørn, Dayyani, Dopha, Emil Johannesen (Zar Paulo), iomfro, JJ Paulo, Josva, Kajsa Vala, Sarah Wichmann (Rigmor), Simon Olsen (Baest) og Thøger Dixgaard er de nye spændende artister, der indtager scenen til musikårets store åbningskoncert på Bispetorvet den 26. marts kl. 17:00. Koncerten er gratis.

Salling

Salling Fondene donerer 2 millioner til Music City Aarhus 2022

Fotografi af Salling Fondene donerer 2 millioner til Music City Aarhus 2022 Når året skifter til 2022, skal Aarhus danne ramme om et ekstraordinært år med musikalsk fortegn. Det bakker Salling Fondene op om med en donation på 2 millioner kroner. Salling Fondene har doneret

MusicCityAarhus_logo2

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside.