Music City Aarhus 2022

Program

Udforsk det officielle Music City Aarhus 2022 program, som præsenterer en mangfoldig menu af musikoplevelser. Programmet består af koncerter og oplevelser indenfor alle genrer, størrelser og temaer, og arrangementerne er skabt af aktører fra Aarhus musikliv. Fælles for dem alle er, at de har fået støtte af, er præsenteret af eller i samarbejde med Music City Aarhus 2022 - hele byens musikår.

Music City Aarhus 2022's program er dynamisk og opdateres løbende over hele musikåret.

28-29.01 KAZOO – Børnemusikfestival

Arrangør: Musikhuset Aarhus, Aarhus Jazz Orchestra, Den Jyske Opera, Teaterhuset Filuren, Det Jyske Musikkonservatorium.

Mød musikken i alle dens mærkværdige og overraskende former, når Musikhuset bliver til en musikalsk legeplads for børn i alderen 3-12 år.

Mere info

15.02 Irreversible Entanglements

Arrangør: Alter, Radar og Loppen

Oplev det amerikanske jazzkollektiv, når de indtager Radar med deres politiske, rå og organiske jazz, som bevæger sig mellem genrer og inddrager elementer af blandt andet spoken words og punk.

Mere info

25-26.02 Candle in the Wind

Arrangør: MusicalDanmark

MusicalDanmark inviterer publikum med på en musikalsk tour de force gennem 70’erne- et år, hvor moden var kassebukser og kæmpeflipper, hvor disco’en brød frem og hvor mennesket tog det første skridt på månen.

Mere info
Ridehus1 takeover

4-19.3 Ridehus1 Takeover

Arrangør: Aarhus Volume i samarbejde med en række aarhusianske aktører

Aarhus Volume forvandler Ridehuset til et venue og kulturhus med fede fester, hyggelige aftener og koncerter med nye spirer og internationale navne fra vækstlaget.

Mere info

20.03 Orkesterfestivalen 2022

Arrangør: Musik og Ungdom og Musikhuset Aarhus

Orkesterfestivalen er årets store klassiske festival for børn og unge. En hel dag med fri adgang til masser af orkestermusik, vaskeægte spilleglæde og andre musikrelaterede oplevelser.

Mere info

26.03 OUTPUT Winter Concerts No. 02

Arrangør: Ungdomskulturhuset

Træd indenfor, når Ungdomskulturhuset i Aarhus åbner dørene til tre koncerter under titlen OUTPUT Winter Concerts, der præsenterer nogle af byens helt unge musikere og aktører.

Mere info
Julianna Barwick

26.03 AFLYST Julianna Barwick

Arrangør: Super, Voxhall og Alter

Oplev den anmelderroste amerikanske sangerinde, producer og vokalist Julianna Barwick, når hun udfolder sit sfæriske lydunivers med ambiente loops og masser af rumklang på spillestedet Super.

Mere info

26.03 Børnejazz på Dokk1

Arrangør: Trommerum Express Trio og Dokk1

Trommerum Express er et medrivende show, som tager børnene med på en rejse til de lande, hvor de forskellige instrumenter kommer fra. Showet modtog i 2019 en Danish Music Award.

Mere info

05.04 Total Hip Replacement + Anyankofo

Arrangør: Total Hip Replacement og Voxhall

Aarhusianske beats møder ghanesiske grooves, når det aarhusbaserede 7-mandsorkester går sammen med nogle af Ghanas dygtigste musikere i en koncertrække på lokalcentre, folkeskoler og Region Midtjyllands regionale spillesteder. Orkestret kan opleves i Aarhus den 5. april.

Mere info
SPOT Festival

6-7.05 SPOT Festival 2022

Arrangør: SPOT Festival

Oplev Nordens mest lovende artister til Danmarks årlige branchefestival i Aarhus, SPOT Festival, hvor musikbranchen og publikum blander sig i jagtens på nye trends og talenter fra vækstlaget.

Mere info
En symfoni til aarhus

16.06 En symfoni til Aarhus

Arrangør: Lydenskab, Aarhus Sinfionetta, Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus

Vær med til at hylde Aarhus by med En Symfoni til Aarhus – et nyt symfonisk værk med udgangspunkt i mennesker fra Aarhus, skrevet af Gorm Askjær.

Mere info

03.09 Kalaha x Aarhus Jazz Orchestra

Arrangør: Aarhus Jazz Orchestra og Bazarjazz

Bazarjazz og Aarhus Jazz Orchestra inviterer til endagsfestival i Gellerup med oplevelser for alle: Børnejazz, spirende talenter fra Rapakademiet, koncerten Lyden af byen i verden med Camilla Dayyani, etnojazz og bands fra Det Jyske Musikkonservatorium og Aarhus Musikskole.

Mere info

Læs mere om Music City Aarhus

Music City Aarhus 2022 er et fælles projekt. Et fælles projekt på tværs af musiklivets mange lag og på tværs af kultur, erhverv, kommune, region og stat. Uanset om man driver et spilletsted, en bådcafé, et varehus, plejehjem eller noget helt femte, rummer musikbyåret potentialer for frugtbare samarbejder.

MusicCityAarhus_logo2

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside.