15.02 Irreversible Entanglements

15.02 Irreversible Entanglements

Det amerikanske jazzkollektiv Irreversible Entanglements indtager Aarhus med deres politiske, rå og organiske jazz, som er en unik blanding af forskellige genre.  Med et anmelderrost album fra efteråret i bagagen, er der lagt op til en atmosfærisk og intens aften på Radar.

Irreversible Entanglements er organisk og rå jazz, der strækker sig fra spirituel jazz, traditionals og spoken word til punk, avant-garde, freejazz og til nylige eksperimenter med elektronisk musik og synthesizere.


Bandet står på skuldrene af borgerretsbevægelsen og den frihedsorienterede freejazz, men bruger samtidsmusikken og Moor Mothers poesi i nutidens kampe for frihed og lighed – med lige dele modstand og håb for fremtiden.

Irreversible Entanglements har hjemme i Philadelphia, New York, og Washington DC, og de blev dannet i 2015 i forbindelse med koncerten Musicians Against Police Brutality efter drabet på Akai Gurley i New York. Deres debutalbum “Irreversible Entanglements” blev optaget i én session kort efter og landede blandt de bedste albums i 2017 hos bl.a. Wire Magazine, NPR og Stereogum.

Tags:


15.02.22 kl. 19.00
Radar, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C.
Entré: 120 Dkk.
Køb billet her.

Døre Kl. 19:00
Koncert Kl. 20:00

Koncerten er en del af en koncertrække arrangeret af foreningen for eksperimenterende musik, Alter. Alter har modtaget støtte af Music City Aarhus 2022 til koncertrækken samt til festivalen Alter 2022.

Læs mere på Radars hjemmeside.
MusicCityAarhus_logo2

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside.