Jazz in Generations: Heiberg/Sejthen/Steen

Jazz in Generations: Heiberg/Sejthen/Steen

Vær med når den sidste Jazz In Generations-koncert løber af stablen på Erlings Jazz- & Ølbar med tre anerkendte aarhusianske jazzmusikere bag instrumenterne.

Erlings Jazz- & Ølbar inviterer publikum indenfor til den femte af fem Jazz In Generations-koncerter. Denne gang er Maline Heiberg, Uffe Steen og Thomas Sejthen sat i stævne for at fremtrylle en … på deres instrumenter. I mødet mellem disse tre musikere opstår der nye lydbilleder af gamle sange. Det er ungdommen og erfaringen, der finder hinanden, og med en åben tilgang til hvad de hver især har at byde ind med, søger de mod en fælles lyd, som de alle tre identificerer sig med – individuelt og som fællesskab.

Maline Heiberg er en alsidig vokalist, som bevæger sig mellem mange forskellige genrer. Hendes nærvær og stemmes varme klang gør hende til en dygtig formidler af både egne kompositioner og traditionel jazz.

Uffe Steen er guitarist og har i sin lange karriere spillet med et stort antal anerkendte jazz- og bluesnavne.Han er kendt for sin unikke teknik og sit indfølte, medrivende spil og modtog i 2015 den prestigefyldte Ben Webster-pris.

Thomas Sejthen på bas er, udover at være en ofte benyttet sideman i det danske jazzmiljø, komponist og kapelmester for egen trio. Han medvirker på en række nyere jazzudgivelser med bl.a. Thomas Sejthen Trio, Uffe Steen Trio, Admiral Awesome, INDRA og Morten Haugshøj Group.

OM JAZZ IN GENERATIONS
Jazz in Generations er et samarbejde mellem Jazzselskabet Aarhus og Erlings Jazz- og Ølbar. De er gået sammen om at skabe en helt særlig koncertrække, der faciliterer musikalske møder i jazzens improvisatoriske og spændende verden. Ved de fem koncerter præsenteres lokale, aarhusianske jazzmusikere på tværs af alder og stilarter, og fokusset vil være på musikernes egne, originale kompositioner. Hermed vil man kunne opleve den kunstneriske bredde og dybde, der findes i Aarhus, helt fra garvede jazzveteraner til unge vækstlagsmusikere.

Tags:


Tirsdag den 31. maj kl. 19:00
Erlings Jazz- og Ølbar, Nørreport 8, 8000 Aarhus C
Billetpris: 50-130 kroner.
Køb billet HER.


Koncerten består af: Maline Heiberg (v) Uffe Steen (g) Thomas Sejthen (b)

Jazz in Generations er støttet af Music City Aarhus 2022's pulje for nye samarbejder mellem etablerede aktører.

Følg med i Facebookeventet HER.