Jazz in Generations: Veltri/Bülow/Toftegaard

Jazz in Generations: Veltri/Bülow/Toftegaard

Oplev et unikt musikalsk møde mellem tre jazzmusikere, når de indtager scenen i Erlings Jazz- og Ølbars stemningsfulde rammer ved den tredje koncert i rækken Jazz in Generations.

Tre jazzmusikere med base i Aarhus mødes for at inspirere hinanden, udforske hinandens værker og tilføje deres egne stemmer. Åbn dine øre og vær klar til at gå på opdagelse i en sjælden musikalsk oplevelse udført af Laura Giulia Veltri, Frederik Bülow og Johan Toftegaard Knudsen. Koncerten er baseret på musikernes egne værker, som er blevet formet og tilpasset netop denne begivenhed. Den enkeltes personlighed og særkender får her mulighed for at komme i spil i en helt ny kreativ sammenhæng.

Laura Giulia Veltri er en italiensk guitarist og komponist, der studerer rytmisk komposition på Det Jyske Musikkonservatorium. Lauras musik er klassisk inspireret, og hun har til denne koncert omarrangeret nogle af hendes kompositioner, så de passer til aftenens trio.

Frederik Bülow er trommeslager og en alsidig musiker, der med sit personlige spil bidrager med et rytmisk overflødighedshorn. Frederik er en fast bestanddel i flere orkestre, bl.a. aarhusianske Abekejser og Bangin’ Bülows Nice Jazz Quartet.

Johan Toftegaard Knudsen er saxofonist og kan lide at begå sig i mange stilarter og improvisere inden for forskellige musikalske universer som jazz, klassisk, pop/rock og folkemusik fra f.eks. Bulgarien og Tyrkiet.

OM JAZZ IN GENERATIONS
Jazz in Generations er et samarbejde mellem Jazzselskabet Aarhus og Erlings Jazz- og Ølbar. De er gået sammen om at skabe en helt særlig koncertrække, der faciliterer musikalske møder i jazzens improvisatoriske og spændende verden. Ved de fem koncerter præsenteres lokale, aarhusianske jazzmusikere på tværs af alder og stilarter, og fokusset vil være på musikernes egne, originale kompositioner. Hermed vil man kunne opleve den kunstneriske bredde og dybde, der findes i Aarhus, helt fra garvede jazzveteraner til unge vækstlagsmusikere.

Tags:


Tirsdag den 5. april kl. 19:00
Erlings Jazz- og Ølbar, Nørreport 8, 8000 Aarhus C
Billetpris: 50-130 kroner.
Køb billet HER.


Koncerten består af: Laura Giulia Veltri (g) Frederik Bülow (d) Johan Toftegaard Knudsen (p)

Jazz in Generations er støttet af Music City Aarhus 2022's pulje for nye samarbejder mellem etablerede aktører.

Følg med i Facebookeventet HER.
MusicCityAarhus_logo2

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside.