Nebula

Nebula

Vær med, når kollektivet Nebula improviserer sig gennem en koncert, mens den smukke gamle byrådssal på museet KØN indhylles i magiske visuals.

Nebula-holdet blæste publikum bagover til DMA Jazz, og d. 26. marts kommer de til Aarhus for at åbne musikåret med deres improviserede livemusik. Nebula er et dansk flydende kollektiv af kuraterede musikere, der mødes på tværs af genrer og stilarter. Når de spiller, er der kun en regel: Alt skal være improviseret. Denne koncert bliver et helt særligt, intimt og nærværende møde med musikken, når præsenteres akustisk i den gamle byrådssal. Udover musikerne fra Nebula vil et par stærke Aarhus-navne gæste koncerten og kaste lokal stjernestøv over den i forvejen talentrige musikerkonstellation. Som ekstra krydderi vil den aarhusianske kunstner Tobias Holmbeck indhylle rummet, musikerne og publikum i magiske og levende billeder, der mixes i realtid i takt med musikkens udvikling. 

Sun Ship: 

Koncerten afvikles af den aarhusianske musikforening Sun Ship, der i mere end 18 år har præsenteret Aarhus for original, banebrydende og eksperimenterende musikoplevelser. Det er Sun Ships vision at skabe inkluderende og mangfoldige koncertoplevelser for publikum og musikere, både på de etablerede spillesteder og i byens mere rå rum. 

Tags:


Lørdag den 26. marts kl. 16:00
Museet KØN - Domkirkepladsen 5, 8000 AarhusKoncerten er en del af den officielle åbning af Music City Aarhus 2022 og er gratis
MusicCityAarhus_logo2

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside.