BERGHAIN

BERGHAIN

Rave-party på rulleskøjter – sådan beskriver Teater Katapult den vilde og vanebrydende forestilling BERGHAIN.

BERGHAIN tager dig med på en Alice-i-Eventyrlands-rejse gennem klubben, ud på dansegulvene og dybt ind i de mørkeste rum, hvor alt kan ske. Her møder vi både mystiske og genkendelige karakterer i nye omgivelser og føres afsted på en altopslugende sanserejse ud i det uvisse, på godt og ondt. En live-DJ mixer beats, publikum danser med. Rundt om suser skuespillerne på rulleskøjter, alt imens de lokkende forfører publikum til at tage springet dybt ned i kaninhullet.

I forestillingen følger vi en ung mand, der for første gang oplever den berømte og berygtede Berliner-natklub Berghain – technomusikkens hjemsted, hvor festen aldrig stopper. Berghain er et fænomen – natklubben er the mothership for techno-klubber. Alle kopierer deres ”code of conduct”.

Fra Fest til Forestilling

I dette projekt har teater pludselig en rolle i musikken. Det er ikke kun en koncert. Det er meget mere end det. Publikum involveres i en stilart og et miljø på en sjældent set måde. Den danske DJ Simon Muschinsky (fra When Saints Go Machine) medvirker og spiller videre efter forestillingen, ligesom på legendariske Berghain, hvor festen aldrig slutter. Skuespillerne bliver også og tager del i musikken, så forestillingens stemning videreføres efter showet.

Musikforestillingen er oplagt til et yngre publikum – særligt de, der leder efter sociale/kunstneriske oplevelser ud over det sædvanlige og har en forkærlighed for technomusik og clubbing. Det er en fælles sanse- og følelsesrejse, der giver lyst til at danse, selv efter at forestillingen er slut.

Forestillingen er skrevet af den Reumert-vindende dramatiker Magnus Iuel Berg og havde verdenspremiere på Folketeatret og Det Kongelige Teater til CPH Queer Theatre Festival under World Pride 2021 i København. Derefter var den sat op i en længere periode på Bøssehuset, hvor den var udsolgt hver aften. Forestillingen har fået mange gode anmeldelser og stjerner med på vejen.

Tags:


1. til 3. september
Teater Katapult, Skovgårdsgade 3, 8000 Aarhus C
Billetpris: 75-190 kroner. Gratis for årskortholdere.
Køb billet HER.
Læs mere på Teater Katapults hjemmeside HER.
MusicCityAarhus_logo2

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside.