Blikflak Præsenterer: Ahead feat. Jaden Castro & Tanajah & FRODE

Blikflak Præsenterer: Ahead feat. Jaden Castro & Tanajah & FRODE

Kom med til en aften fuld af høj energi og det nyeste nye inden for hiphoppen! UngK slår dørene op og inviterer til koncert i kirkesalen.

Blikflak, Anni og UngK er gået sammen og åbner nu kirkesalen op for håndspillet hiphop. Programmet byder på både lokale og internationale navne, og der er garanti for energiske og autentiske liveshows. Der er fri entre, og øl fra baren kan købes for 10 kr.

Program:

20.30 FRODE
21.45 Ahead feat. Jaden Castro & Tanajah
24.00 Goodbye

FRODE
Den aarhusianske upcoming kunstner FRODE har sparket foråret i gang med hans anden EP “PERFÆGTE”. EP’en afspejler FRODEs personlig udvikling dykker ned i temaer som intimitet, mentalt helbred og medmenneskelighed. Genren er baseret i hip-hop, men med et alternativt twist og et stort fokus på musikalitet og instrumentalisme. I sangene bliver interessante jazz- og soul harmonier båret af hårdt rammende trommegrooves og indspillet blæs og percussion. Til sammen giver det plads til udforskning og udfoldning af forskellige lyriske stilarter og stemninger. Dette er også noget, der kan forventes, når FRODE og hans band optræder.

Ahead feat. Jaden Castro & Tanajah
Oplev et energisk liveshow med to autentiske MC’ere fra USA, hiphop-gruppen Ahead og en guitarist fra Malta! Ahead både hylder og udfordrer beatbasen, og de dyrker en kombination af lyden fra Detroit, NY og LA i 90’erne. Det hele kædes sammen i et sfærisk, bølgende, sitrende lydunivers. Ahead er håndspillet hiphop, og med sig på scenen har de de to amerikanske rappere Jaden Castro og Tanajah, som begge er aktive rappere fra USA. Sammen med Ahead skaber de en kæmpe energi, som alle kan være en del af!

Dette event er skabt, støttet og/eller sponsoreret af Music City Aarhus 2022, Aarhus Kommune – Kulturforvaltningens Musikpuljen, UngK, Blikflak og Anni.Fredag d. 16. september kl. 19:30
UngK, Nørre Allé 23K, 8000 Aarhus C
Gratis
Følg med i Facebookeventet HER.
MusicCityAarhus_logo2

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside.