Byens Lydspor – en byvandring

Byens Lydspor – en byvandring

Tag med på byvandring rundt til Aarhus’ legendariske musiksteder og hør nogle af de mange historier, som musikbyen gemmer på!

Aarhus har altid været en musikby, og den har dannet ramme om nogle af Danmarks største musikere og givet scenen til et væld af internationale koryfæer. ”Byens Lydspor” er en gratis, guidet byvandring, der giver publikum mulighed for at opleve musikkens historiske vingesus, når turen går forbi de steder, hvor historien rent faktisk fandt sted. Spillesteder, ildsjæle og musikmiljøerne omkring dem danner rødderne til den musikby, Aarhus er i dag, og det skal hyldes her i musikåret. Kom med og hør nogle af de mange spændende, sjove og rørende historier og anekdoter, som byen gemmer på, når Aarhusguiderne fortæller om de forskellige steders betydning for musikken.

Det er gratis at deltage, men der er begrænset antal pladser. Derfor er det nødvendigt at bestille en billet hos FO-Aarhus.​

Byens lydspor er arrangeret af Music City Aarhus 2022 i samarbejde med AarhusGuiderne og gennemføres flere gange i løbet af året i tilknytning til større musikbegivenheder i byen.

Offentliggjorte datoer:

Torsdag 5. maj kl. 16.00-17.30 – Optakt til SPOT Festival og koncerten Back on the SPOT med bl.a. Peter Sommer og The Raveonettes samme aften

Onsdag 13. juli kl. 14.00-15.30 – Under Aarhus Jazz Festival.

Torsdag 25. august kl. 16.00-17.30 – Optakt til Aarhus Festuge og den uofficielle åbning med Gnags samme aften

Tags:


Onsdag 13. juli kl. 14:00-15:30
Mødested: Skt. Knuds Torv 2, Aarhus C (foran Netto, Aarhushallen)
GRATIS
Deltagelse kræver reservering. Bestil en gratis billet HER.Læs mere om "Byens Lydspor" på Aarhusguiden.dk.