DEN JYSKE OPERAS PUBLIKUMSKOR RYKKER IND PÅ SCANDIC HOTEL til afslutningen af byens musikår

Den 17. december indtager operaen Scandic’s lokaler i Østergade i anledning af Music City Aarhus 2022’s store afslutning – LET’S PLAY TOGETHER. Alle sangglade aarhusianere og Aarhus-gæster inviteres med ind i operaens univers med mulighed for at mærke den på egen krop og stemme.

Kom og vær med i et fællesskab båret af sang og sangglæde, når Den Jyske Operas Publikumskor rykker ind på Hotel Scandic Aarhus City til den store afslutning på Music City Aarhus 2022. Det bliver en koroplevelse med både jul og opera på programmet, og hvor det eneste kriterium er, at du medbringer din sangglæde.


Sanginstruktør Susanne Vinther sørger for, at alle stemmer er godt opvarmede, og det er ikke nødvendigt at kunne læse noder for at være med.


Du kan tilmelde dig Publikumskoret d. 17. december via linket her. Pladserne er begrænsede, så det er bare med at få sig meldt til denne hyggelige julesangoplevelse.


Den Jyske Opera har allerede gode erfaring med at lave publikumskor, både i Aarhus og rundt om i landet. Under musikåret 2022 har Den Jyske Opera oprettet et fast publikumskor i Aarhus, hvor man gratis kan mødes for at synge i fællesskab med andre. Her synges der både enstemmigt og flerstemmigt, og alle er velkomne til at være med, man skal blot melde sig til.


Hotel med musikhistorie i bagagen

Bygningen på adressen Østergade 10, som i dag huser Hotel Scandic Aarhus City, lagde i 1970’erne og 1980’erne lokaler til Aarhus’ unge punkmiljø. Dengang gik det under navnene Århus Musikteater og Teatercafeen.


På grund af husets særlige musikhistorie blev bygningen under åbningen af Music City Aarhus 2022 d. 26. marts taget i brug på musikalsk vis igen, da pop/punkbandet Sauna Senere og VJ-kunstneren Simon Juhl spillede koncert. Med Den Jyske Operas Publikumskor åbner Hotel Scandic Aarhus City endnu engang dørene op for publikum og inviterer musikken ind bag de historiske mure – denne gang for at runde musikåret i Aarhus af.

Fakta om arrangementet

  • Tid: Lørdag d. 17. december kl. 13:00-14:00
  • Sted: Hotel Scandic Aarhus City, Østergade 10, 8000 Aarhus C
  • Tilmeld dig via linket her: https://jyske-opera.dk/publikumskor
  • Publikumskoret arrangeres af Den Jyske Opera i anledning af LET’S PLAY TOGETHER – den officielle afslutning af Music City Aarhus 2022

Flere nyheder