Ditte Dupont

Ditte Dupont

Kom ind i varmen og nyd en koncert med den lokale sanger og musiker Ditte Dupont, der skriver nordisk inspireret popmusik på dansk.

Til denne koncert på Folkehuset Vestervang møder publikum Ditte Dupont, som er opvokset i Aarhus og har studeret på konservatoriet i byen. Folkehusets rammer danner en intim setting, der skaber mulighed for at komme helt tæt på den lokale sanger og blive ført med af hendes vokal og inderlige sangskriveri.

Ditte Dupont skriver sange, der udspringer fra det allerinderste. Med sin overbevisende stemme og lyriske åre inviterer Ditte dig med indenfor i menneskelige skrøbeligheder og styrker. Ditte Dupont skaber et univers, hvor de indre kontraster prøver på at finde ro i vores kaotiske samfund ved at søge tilbage til naturen.

Om teksterne udtaler Ditte Dupont selv, at “Jeg har været inspireret af de forskellige facetter, som vi mennesker indeholder. Vi indeholder alle sammen mørke og lys og bestemmer selv, hvor vi vælger at lægge vores fokus. Ikke hermed sagt, at lyset er det eneste rigtige at fokusere på. Det kan være enormt vigtigt at give plads til mørket og lade det blive en del af én, for at man også rigtig kan værdsætte og absorbere lyset.”

I sommeren 2020 udkom Ditte Dupont’s første EP ‘Mørkeræd’ – et værk om menneskets indre kontraster, om mørke og om lys.Torsdag d. 15. december kl. 15:00
Folkehuset Vestervang, Vestervang 16, 8000 Aarhus C
GratisMusicCityAarhus_logo2

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside.