DMA Jazz

DMA Jazz

Årets største fejring af den danske jazzscene, Danish Music Awards Jazz, flytter i år til Musikhuset i Aarhus. Sæt kryds i kalenderen d. 7. december, som bliver en dag fuld af jazz i alle dens afskygninger.

Det var Aarhus Jazz Orchestra, som fik idéen om at flytte showet til byen i anledningen af Aarhus’ status som musikby i 2022. Musikhuset syntes godt om idéen, og det betyder, at DMA Jazz 2022 bliver den største af sin slags nogensinde, når Store Sal med plads til over 1000 publikummer lægger rammen til årets jazzfejring.

Det bliver en overdådig festdag i jazzens tegn med både internationale og lokale stjerner på scenen. Du kan glæde dig til at opleve Teitur og Aarhus Jazz Orchestra, Gitte Hænning og Aarhus Jazz Orchestra, Smag På Dig Selv, Lilly feat. Gilad Hekselman, Bévort 3 og døssing. Aftenens vært er komponist, skuespiller og musiker Jeanett Albeck.

Udover et festligt program på scenen i Musikhusets Store Sal vil dagen byde på Børnejazzprisen, som uddeles til sit eget show særligt for børn tidligere på dagen, dagsaktiviteter rettet mod musikkens brancheaktører samt årets mest jazzede efterfest. P8 Jazz er som altid på pletten med sendevognen og vil transmittere live fra DMA Jazz 2022.

DMA Jazz arrangeres af DMA Jazz i samarbejde med Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset Aarhus og er en del af Music City Aarhus 2022.

Tags:


Onsdag d. 7. december kl. 20.00 - 22.00
Musikhuset Aarhus, Store Sal, Thomas Jensens Allé 2, 8000 Aarhus
Billetpris: 220 kr. + gebyr
Køb billet til DMA Jazz 2022 HER.

Dørene åbner kl. 19.00Læs mere på JazzDanmarks hjemmeside HER.
MusicCityAarhus_logo2

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside.