døssing i Palmehaven // Aarhus Jazz Festival 2022

døssing i Palmehaven // Aarhus Jazz Festival 2022

Tag med på en musikalsk rejse til hotel All Inclusive, når søskendebandet døssing indtager Palmehaven på Institut for (X) under Aarhus Jazz Festival 2022.

døssing spiller legesyg og kreativ instrumental jazz, og gruppens medlemmer har hver især gjort sig bemærket på den danske musikscene gennem andre projekter såsom Abekejser, AySay og Total Hip Replacement. døssings musikalske univers lægger både op til tænksomme øjeblikke og til at slå sig løs på dansegulvet, og der leges med mødet mellem det elektroniske og det analoge. På den måde skaber musikerne et stemningsfuldt og drømmende univers. Live leverer de et særligt sceneshow, hvor musikken flankeres af små historier og digte mellem numrene af Annestine Døssing, som guider publikum med på rejsen ind på hotel All inclusive. Døssings debutalbum “all inclusive” var i marts ugens album på P8 Jazz.

Medvirkende:
Jon Døssing Bendixen: Keys
Mathilde Døssing Bendixen: Basun og vokal
Aske Døssing Bendixen: Trommer
Annestine Døssing Bendixen: speak og digte
Thit Helbo Møller: Congas og percussion

Palmehaven

Palmehaven er et nystartet musik- og projektrum på Institut for (X), der fungerer som et vildgæret sammensurium af eventlokale, koncertsted, øvelokale og studie, og hjemsted for mikrovineriet SJASK.

Koncerten er støttet af Music City Aarhus 2022.

Tags:


Mandag d. 11. juli kl. 20:00
Palmehaven, Institut for (X), Skovgaardsgade 5C, 8000 Aarhus C
Billetpris: 80 kroner

Døre åbner kl. 19:00Følg med i Facebookeventet HER.