Finalekoncert – Aarhus Filmkomponistkonkurrence

Finalekoncert – Aarhus Filmkomponistkonkurrence

Kom og oplev de fem finalisters filmmusik til thrilleren KLIENTEN spillet live af Aarhus Symfoniorkester foran det store lærred – helt gratis.

I foråret udskrev Filmby Aarhus og Aarhus Symfoniorkester en konkurrence for komponister med fokus på filmmusik. 56 komponister tilmeldte sig konkurrencen, hvor de skulle skrive et stykke filmmusik til et uddrag af den danske thriller KLIENTEN. Nu er de fem finalister, der er videre i konkurrencen, fundet.

Efter koncerten afsløres den endelige vinder af konkurrencen, og der uddeles tre priser og pengepræmier – og som publikum kan du være med til at stemme om Publikumsprisen. Finalisternes værker bliver vurderet af en jury bestående af filminstruktør Anders Rønnow Klarlund (som står bag filmen KLIENTEN), filmkomponisterne Sanne Graulund og Jacob Groth samt musikchef ved Aarhus Symfoniorkester Jesper Nordin og Stefan Frost fra Filmby Aarhus. Prisvinderne bliver besluttet i forbindelse med finalekoncerten. Vinderen modtager 20.000 kr. i præmie. Derudover bliver der uddelt en talentpris på 10.000 kr. og en publikumspris på 5.000 kr.

Finalekoncerten er åben for alle og gratis at komme med til, du skal blot booke din gratis billet på Aarhus Symfoniorkesters hjemmeside.

Filmkomponistkonkurrencen er arrangeret i samarbejde med Aarhus Symfoniorkester, Music City Aarhus 2022 og Aarhus Series.

Tags:


Lørdag d. 5. november kl. 13:00-15:00
Musikhuset Aarhus, Thomas Jensens Allé, 8000 Aarhus C
Gratis
Hent din gratis billet HER.Læs mere HER.
MusicCityAarhus_logo2

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside.