FRED – En sangskriverforestilling

FRED – En sangskriverforestilling

Århus Sangskriverværksted inviterer til en helt særlig forestilling med en række talentfulde sangskrivere fra Aarhus’ undergrund.

I en tid hvor ufreden griber om verden, inviterer Århus Sangskriverværksted til “FRED – En sangskriverforestilling” søndag d. 27. november kl. 20 på Gellerupscenens teaterscene.

I det mest ambitøse koncertprojekt i ÅSV’s 25-årige historie præsenterer de en overdådig buket af sangskrivere fra Aarhus’ frodige undergrund: Juka Trashy, Ole Nielsby, Snær, Astrid Alsbjerg, Minka Hoist, Det nye navn, Lars Ingesman, Penny Flows, Britt Rasmussen, Freja Lærke og Svend Seegert. 11 sangblomster, der spænder fra folk til punk, og som oven i købet akkompagneres af et behændigt husorkester samt Eva Esmann Behrens’ betagende lysprojektioner – alt sammen serveret på et sølvfad for dine ører, øjne og dit hjerte.

Alle sangene behandler begrebet fred – og som helhed tager koncerten dig på en rejse fra det ydre til det indre, fra lys til mørke og fra vrede til taknemmelighed. Er du klar til at opleve en sangskriverkoncert som du aldrig har kendt magen til?

Pris for entré: 60 kr. – yderligere bidrag modtages med tak.

Gellerupscenen nås let med eksempelvis bus 4A, 11 og 12. For bilisterne er der gode parkeringsmuligheder ved City Vest.

Koncerten er en del af Music City Aarhus 2022 og er støttet af Aarhus Kommunes Musikpulje.

Tags:


Søndag d. 27. november kl. 20:00
Gellerupscenen,Gudrunsvej 78, 8220 Brabrand
Billetpris: 60 kronerFølg med i Facebookeventet HER.