From Harbour to Harbour

From Harbour to Harbour

Oplev en helt særlig koncert, der kredser om havet og sætter spørgsmålstegn ved menneskets brug af det – med lyde fra Færøerne og live musik.

“From Harbour to Harbour” sammenvæver musikalske fortællinger med relation til havet og havne og svæver rundt i emner som drukneulykker, traume på kryds af generationer, forurening og forsurning, kilde til føde og forgiftning. Den stiller spørgsmålstegn ved havnens funktion i den næste fremtid: Søger vi mod en anden planet?

En del af materialet til musikken er optaget på Færøerne. Her har NJYD og Anna Katrin Ø. Egilstø∂ udforsket forskellige rum og har indspillet musik i samklang med stedspecifikke lyde på lokationer som en fiskefabrik, et høloft, en grotte og en garage for tankning af fiskeolie. Til koncerten kan tilhørerne opleve en blanding af akustisk lyd blandet med optagelser og elektroniske bearbejdninger.

Anna Katrin Ø. Egilstø∂ er færøsk komponist og sanger og uddannet elektronisk komponist. NJYD er en kvartet, der arbejder med ny kompositionsmusik, improvisation, multimedier, og som skaber multiæstetiske forestillinger.

Line-up:

Komponist og vokal: Anna Katrin Ø. Egilstrø∂

NJYD:
Saxofon: Anja Nedremo
Fløjte: Marie Sønderskov
Guitar: Mikkel Egelund Nielsen
Slagtøj: Jonas Weitling

Koncerten præsenteres i samarbejde med Music City Aarhus 2022 og er desuden støttet af Statens Kunstfond, Koda Kultur, William Demant Fonden og Augustinus Fonden.

Tags:


Lørdag d. 12. november kl. 20:00
Teater Refleksion, Frederiksgade 72, 8000 Aarhus C
Gratis