Generalprøven – Anne Linnet

Generalprøven – Anne Linnet

Oplev det musikalske talkshow GENERALPRØVEN, denne aften med Anne Linnet og som altid anført af Mikael Bertelsen og The Antonelli Orchestra.

De to debut-shows i foråret på Det Kongelige Teater blev nogle enorme succeser og levede i den grad op til de høje forventninger. Nu kommer GENERALPRØVEN til Musikhuset.

Om GENERALPRØVEN

I et univers, der består af lige dele musik og samtale, støder to af de vildeste partikler i dansk show-biz igen sammen. Hver for sig er de eminente på deres felt. Claes Antonsen som legendarisk trommeslager igennem fire årtier, og til daglig leder af The Antonelli Orchestra, der er det mest gennemførte ensemble i kongeriget. Og mediemogulen Mikael Bertelsen, der har stået foran kameraet og bagved mikrofonen i nogle af de mest nyskabende radio og TV-programmer på de danske stationer.

Til hver udgave af Generalprøven vil der – udover Claes Antonsens stjernebesatte orkester – blive inviteret en fremtrædende dansk kunstner fra den øverste hylde med som aftenens specielle gæst. Denne aften kan du glæde dig til at møde en af Danmarks helt store sangikoner, når Anne Linnet indtager den varme stol. Mikael Bertelsen interviewer Anne Linnet, som var der intet i morgen, og showet vil svinge mellem den dybe samtale og de høje toner.

GENERALPRØVEN er noget så sjældent som et live-show, der ikke bliver vist på fjernsynet. “I dag bliver alle begivenheder optaget, og sendt, og delt og glemt igen. På de her aftener slukker vi mobiltelefonen og skruer ned for egoet. I selskab med Anne Linnet vil vi være fuldt tilstede i salen, og skabe nogle øjeblikke, der aldrig kommer igen,” Mikael Bertelsen, vært. Claes Antonsen, kapelmester, tilføjer “Selv de største musikalske stjerner kan have svært ved at sige noget mellem numrene til deres koncerter. Jeg trænger til at høre dem tale, og fortælle om deres liv, uden at de har ansvaret for at optræde med det.”

I teatrets verden siges det, at en dårlig generalprøve giver en god premiere. I Claes Antonsen og Mikael Bertelsens version af generalprøven giver de plads til de øjeblikke af magisk skønhed, der opstår, hvis man går planken ud og sammen med publikum skaber en aften, hvor man bagefter kun kan sige, at man nok skulle have været der…

Tags:


Tirsdag d. 18. oktober kl. 20:00
Store Sal, Musikhuset Aarhus, Thomas Jensens Allé, 8000 Aarhus C
480 kroner
Læs mere på Musikhusets hjemmeside HER.