GNAGS’ Aarhus-historie – Den uofficielle Festugeåbning

GNAGS’ Aarhus-historie – Den uofficielle Festugeåbning

GNAGS med venner tager forskud på Aarhus Festuge 2022 med et festfyrværkeri af en stor udendørs koncert i Musikhusparken.

Der er ekstra meget at fejre i Aarhus i år. Musikhuset fylder 40, SPOT Festival og Aarhus Festuge er tilbage for fuldt blus, og Music City Aarhus 2022, musikkens fejringsår i byen, er i fuld gang. Derfor lægger GNAGS op til en helt særlig aften med fest, farver og overraskelser, når det legendariske band med energiske Peter A.G. i front tyvstarter Festugen under åben himmel. Alle aarhusianere og byens gæster er inviteret med til en koncertoplevelse ud over det sædvanlige.

GNAGS’ historie er tæt forbundet til Aarhus. Bandet boede sammen i et kollektiv i Haraldsgade i Viby, da de udkom med debutpladen På vej i 1973. Det blev startskuddet til, at GNAGS kom til at spille en hovedrolle i den bølge af bands, der i 80’erne gjorde Aarhus til Danmarks musikhovedstad.

”Gennem musikken vil vi tage publikum med igennem GNAGS’ Aarhus-historie. Vi vil spille alle sangene, sådan som de originalt blev lavet inklusiv alle solister og venner, GNAGS havde med på indspilningerne. Vi inviterer med til et festligt genhør med et frodigt kapitel af Aarhus’ rockhistorie i et spektakulært visuelt show”, siger Peter A.G.

Hvem, der står på scenen foran tusindvis af mennesker den aften, er fortsat en hemmelighed. Men det bliver sangere og musikere, som GNAGS har arbejdet sammen med gennem tiden.

Music City Aarhus 2022, Musikhuset Aarhus, SPOT Festival og Aarhus Festuge er gået sammen om at skabe en ekstraordinær oplevelse for aarhusianerne og byens gæster ved den uofficielle åbning af Festugen. Koncerten er støttet af Salling Fondene.

NB. Koncerten er udsolgt. Der er mulighed for at komme på venteliste.

Tags:


Torsdag d. 25. august kl. 20.00
Musikhusparken, Frederiks Allé 16, 8000 Aarhus

Billetpris: 250 kroner.

Koncerten er udsolgt, men det er muligt at komme på venteliste HER.
Læs mere på Musikhusets hjemmeside HER.
MusicCityAarhus_logo2

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside.