Gratis koncert med Kajsa Vala

Gratis koncert med Kajsa Vala

Kom til gratis koncert med Kajsa Vala i HALDOR Huset – Kirkens Korshærs unge- og familiehus i Aarhus.

Publikum kan se frem til to særlige koncerter, når Anders Blichfeldt og Kajsa Vala besøger HALDOR Huset torsdag d. 9. juni, hvor de hver vil spille et sæt på 45 minutter.

Kajsa Vala

Kajsa Vala har efterhånden meldt sin ankomst på den danske musikscene. Hun spiller Americana med islæt af pop og rock. En genre, der sjældent synes at lykkes for andre end netop amerikanerne selv, men Kajsa er den ægte vare. Med en islandsk mor og en dansk far trækker Kajsa Valas musik på skandinaviske rødder. Men mødet med Nashville, hvor Kajsa ad flere omgange har boet for at dykke helt ned i sangskriver-håndværket, har formet hendes eget unikke take på den amerikanske musiktradition og hun har skabt sin helt egen lyd. Kajsa er aktuel med sit 3. album “When Are We Out of The Woods” fra 2022, der har høstet flotte anmeldelser og har været udnævnt som ugens album på P4 og P5.

HALDOR Huset
HALDOR Huset er et socialt anker placeret centralt i Aarhus. I HALDOR Huset findes kreative værksteder, hvor unge og familier indgår i opbyggende arbejdsfællesskaber. Med støtte og vejledning arbejdes der på at gøre de unge og børnefamilier livsduelige, så de kan agere selvstændigt og bidrage til samfundet på deres egne præmisser.

Et særligt samarbejde mellem SPOT Festival og Kirkens Korshær Aarhus

Gennem Music City Aarhus 2022 har SPOT Festival og Kirkens Korshær i Aarhus indgået et særligt samarbejde, der skal skabe gode oplevelser og fællesskab for Aarhus’ udsatte borgere. Konkret forankrer samarbejdet sig i en koncertrække over maj og juni.

Det fulde koncertprogram:

 • Fredag 6. maj kl. 14:30 og 15:30
  Statisk & iomfro
  HALDOR Huset
  Nørre Allé 15, 8000 Aarhus C
 • Torsdag 19. maj
  Mike Andersen
  Tre Ege
  Årslev Møllevej 15, 8220
  Brabrand
 • Torsdag 9. juni
  Anders Blichfeldt & Kajsa Vala
  HALDOR Huset
  Nørre Allé 15, 8000 Aarhus C
 • Torsdag 23. juni
  Thorbjørn Risager & The Black Tornado
  Spor 7
  Thomas Koppels Gade 51, 8000 Aarhus
Tags:


Torsdag d. 9. juni kl. 15:30-16:15
HALDOR Huset, Nørre Allé 15, 8000 Aarhus C
GratisFølg med i Facebookeventet HER.