Hej Søster Fest

Hej Søster Fest

Gå ikke glip af Hej Søster Fest! En fejring af musikalsk og kunstnerisk mangfoldighed sat i verden for at hylde forskelligheder – denne gang i Aarhus i anledning af musikåret.

Hej Søster Fest rykker i år til smilets by for at hylde inklusion og forskellighed på den danske musikscene. Du er inviteret, når det farvefulde festfyrværkeri af et musikkoncept rykker fra København til Aarhus den 8. oktober i anledning af Music City Aarhus 2022. VoxHall er klar til at huse en helstøbt musikalsk aften i søstersolidaritetens tegn, hvor du kan være med til fejringen sammen med navne som AySay, Rebecca Lou, Annika Aakjær og tre andre stærke acts, som vil blive præsenteret løbende.

I efteråret 2019 satte sangerinden Fallulah for første gang strøm til en drøm, som hun længe havde gået med, og den første Hej Søster Fest blev en realitet. Her fik et forskelligartet udvalg af den bugnende talentmasse den hyldest, som den fortjente. Men det er samtidig blevet til et nyt samlingspunkt, hvor kvinder og andre kønsminoriteter musikalsk bakker hinanden op. Det er nemlig fællesskabet og plads til forskellighederne, der er i front.

Glæd dig til seks stærke acts, der genremæssigt spænder vidt. Oplev bl.a. den kompromisløse Rebecca Lou, den skarpe og lyriske Annika Aakjær og det betagende band AySay.

AySay
AySay lyder som det nye Norden. Et Norden, der ikke længere kan løbe fra sin mangfoldighed og kulturelle rigdom. Et oprør fyldt med håb, lyd, sang og musik. Her synges på dansk, tyrkisk og kurdisk i en anatolsk psykedelisk fest med nordiske melodier og danske poparrangementer i smuk synergi med naturen og livet omkring os. Både sårbart og stærkt, men ofte også charmerende og opløftende, skaber AySay et pusterum og en festlig protest i opgør med en verden, der alt for ofte insisterer på snæversyn og fastlåste rammer.

Rebecca Lou
Rebecca Lou er det endegyldige bevis på, at det er en myte, at rockens vildskab ikke kan forenes med popmusikkens iørefaldende kækhed. Rebecca kan lave smadret punk, med alt hvad det indebærer af læderjakker og dommedagsguitar, men hun er også leveringsdygtig på vemodige akkorder, melodier og tekster, der sætter sig fast i din hjerne som den mest insisterende popsang.

Annika Aakjær
Annika Aakjær har været en unik stemme på de danske scener i lidt over et årti. Siden sin albumdebut med ”Lille Filantrop” i 2008 har hun været bemærket som en stærk sanger, en solid komponist og en syleskarp, slagfærdig og selvudleverende tekstforfatter, der er vokset plade for plade – nu tre af slagsen, og med en fjerde på vej.

Tags:


Lørdag d. 8. oktober kl. 17
VoxHall, Vester Allé 15, 8000 Aarhus c
Billetpris: 435 kroner.
Køb billet HER.
Følg med i Facebookeventet HER.
MusicCityAarhus_logo2

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside.