Høj Musik – Europahuset

Høj Musik – Europahuset

Kom til den sidste koncert i rækken Høj Musik, hvor Ensemble Hermes med strygere og klassiske værker udforsker byens høje bygninger.

Kom til koncert på 12. sal, når Ensemble Hermes spiller klassisk musik til en udsigt over en lysende by på en mørk decemberaften. De seks strygere spiller stor musik for strygesekstet skrevet af Brahms og Strauss, og koncertrækken Høj Musik rundes af gennem dramaturgen Christian Morre Pedersens levende historier om nogle af Aarhus’ højdepunkter.

Koncerten er den sidste af seks i koncertrækken HØJ MUSIK – et musikalsk projekt, der har villet skabe nye scener for klassisk musik i Aarhus. Gennem uformelle koncerter har Ensemble Hermes udforsket Aarhus’ arkitektur og geografi ved at spille koncerter i udvalgte høje bygninger – herunder Det Gamle Vandtårn, Aros, Kulbroen, Forum (AUH), Bogtårnet og nu Europahuset.

Dørene åbner kl. 19.40 – publikum opfordres til at komme i god tid, så der er tid til at komme med elevator og evt. købe et glas i baren.

Fri Entré.

Program:
Johannes Brahms: Sextet no. 2 i G-dur
Richard Strauss: Sextet capriccio op. 85

Koncerten gennemføres med gavmild støtte fra Kirsten Overgaard Hjortholm Olsen og Gunnar Steen Jacobsens Familiefond og præsenteres som en del af Music City Aarhus 2022.

Tags:


Torsdag d. 15. december kl. 20:00
Europahuset, Europaplads 2, 8000 Aarhus c
GratisFølg med i Facebookeventet HER.
MusicCityAarhus_logo2

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside.