IMMUNE by Female Inspiration

IMMUNE by Female Inspiration

Gå ikke glip af IMMUNE! En musikalsk, visuel forestilling om to væsener og deres samvittighed i vores teknologiske virkelighed.

IMMUNE er en cross-over performance: en rejse fra klassisk til moderne musik vævet sammen af ​​elektronisk lyd skabt af Female Inspiration. Det bliver en unik forestilling med musik, visuelle projektioner og et samfundskritisk tema. Publikum inviteres til at gentænke den måde, vi forholder os til hinanden på i det moderne liv. Forestillingen søger også at etablere en samtale med publikum – og måske generere en følelse af konflikt.

IMMUNE fortæller om samspillet mellem to væsener, nr. 9 (klarinettist) og nr. 10 (pianist), og deres samvittighed (lyd/visuel controller). Karaktererne begiver sig ud på en rejse af følelser og oplever et tab af tomrummet, der gradvist ændrer sig i takt med den indre udvikling af
hovedpersonerne. Fordelene og ulemperne ved at være immun i dagens samfund diskuteres sammen med vigtigheden af ​​teknologier og værdien af ​​de små ting, betydningen af ​​begge sider, og hvordan vi balancerer det hele gennem hele livets rejse.

Forestillingen foregår i Lille Sal på Dokk1, og der er gratis entré, der skal dog bestilles billet.

Medvirkende:
Neli Pantsulaia (visual/sound controller) som Samvittigheden
ESTIL duo: Sandra Plauskaite (klaver) som nr. 10 og Fátima Trives-Escolano (klarinet) som nr. 9.

Under forestillingen kan du høre musik af C. Schumann, M. Tally, K. Milenko, R. Serksnyte, L. Auerbach og S. Feigin. Derudover vil der være uropførelse af nye værker af Neli Pantsulaia og Aslaug Magnusdottir.

Sceneinstruktør: Marlene Smith
Visuel kunstner: My Lambertsen
Kunstnerisk leder: Fátima Trives-Escolano
Producent: Female Inspiration

Datoer:
23. juni kl. 19:00, Dokk1, Aarhus
24. juni kl. 21:30, Frederiksberg Musikhus METRONOMEN
26. juni kl. 18:00, Hvalsø Kulturhus

IMMUNE er blevet til med støtte fra William Demant Fonden, Music City Aarhus 2022, Aarhus Kommune og Frederiksberg Kommune. Arrangementet er en del af Music City Aarhus 2022.

Tags:


Torsdag d. 23. juni kl. 19:00
Lille Sal, Dokk1, Hack Kampmanns Pl. 2, 8000 Aarhus C
Gratis, men man skal have billet
Reserver plads til forestillingen HER.Følg med i Facebookeventet HER.
MusicCityAarhus_logo2

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside.