Jazz In Generations: Vuust/Bladt/Kragh

Jazz In Generations: Vuust/Bladt/Kragh

Oplev jazzens unikke univers, når tre aarhusianske musikere mødes for at skabe en helt særlig oplevelse i de stemningsfulde rammer på Erlings Jazz- og Ølbar.

Velkommen til den anden ud af fem Jazz In Generations-koncerter! Peter Vuust, Michael Bladt og Jane Kragh byder indenfor til en musikalsk rejse, hvor der vil blive bygget broer mellem det etablerede og det endnu uudforskede univers, som jazzen i Århus bevæger sig i. En rejse, der vil tage afsæt i de tre musikeres originale kompositioner og bevæge sig ud på ukendt land, når de sammen dykker ned i et tidsløst univers af musik.

Peter Vuust spiller i mange forskellige bandkonstellationer og er en markant figur på den danske jazzscene. Peter er udover at være musiker også en anerkendt hjerneforsker og leder af centeret for Music In the Brain.

Jane Kragh er som ung pianist og komponist en af Aarhus’ spirrende jazzmusikere. Med sit legende og lyse sind arbejder hun sig roligt ind i et atmosfærisk univers af nordisk jazz, der farves af naturlige flader af lyde og klange.

Michael Bladt er en uundgåelig figur på den aarhusianske jazzscene. Med et stort overskud i sit saxofonspil har han i snart tre årtier bidraget til den aarhusianske jazzscene på flere punkter, bl.a. som underviser og som fast 1. tenorsaxofon i Aarhus Jazz Orchestra.

OM JAZZ IN GENERATIONS
Jazz in Generations er et samarbejde mellem Jazzselskabet Aarhus og Erlings Jazz- og Ølbar. De er gået sammen om at skabe en helt særlig koncertrække, der faciliterer musikalske møder i jazzens improvisatoriske og spændende verden. Ved de fem koncerter præsenteres lokale, aarhusianske jazzmusikere på tværs af alder og stilarter, og fokusset vil være på musikernes egne, originale kompositioner. Hermed vil man kunne opleve den kunstneriske bredde og dybde, der findes i Aarhus, helt fra garvede jazzveteraner til unge vækstlagsmusikere.

Tags:


Tirsdag d. 1. marts kl. 19:00-21:00
Erlings Jazz- og Ølbar, Nørreport 8, 8000 Aarhus C
Billetpris: 50-130 kroner.


Koncerten består af: Peter Vuust (b), Jane Kragh og (p) Michael Bladt (s)

Jazz in Generations er støttet af Music City Aarhus 2022's pulje for nye samarbejder mellem etablerede aktører.

Følg med i Facebookeventet HER.