Kid Koala: The Storyville Mosquito

Kid Koala: The Storyville Mosquito

Oplev Festugens forrygende Gallaåbning med den canadiske DJ Kid Koala i spidsen for en kunstnerisk og genreblandende forestilling.

Den klassiske fortælling om at søge lykken langt væk hjemmefra bliver genfortolket i en blanding af genrer. I stykket The Storyville Mosquito fortæller et hold bestående af 14 kunstnere med den canadiske DJ Kid Koala i spidsen historien om en ung myg, der forlader sin landsby for at søge lykken som jazzklarinettist i storbyen. Selvom historiens ramme er velkendt, er det specielle ved denne udgave, at de 14 medvirkende kunstnere udfylder en række vidt forskellige roller på scenen.

The Storyville Mosquito er en live-action, stumfilmsinspireret og marionetdukkedrevet musik- og filmforestilling om den unge myg. Som i de traditionelle stumfilm akkompagneres billederne af et musikalsk lydspor. I dette tilfælde fremført live af Kid Koala som DJ og en strygertrio. Formatet er med andre ord en slags ordløs dukkefilm optaget og opført live foran publikum med live musik.

Publikum kan simultant opleve et filmset i arbejde og se resultatet af optagelserne, efterhånden som de skrider frem. Samtidig bevæger det musikalske spor sig frem og understøtter fortællingen. Filmen, der optages i et langt, uafbrudt take, vises på storskærm bag filmsettet, og giver derved publikum en dobbelt oplevelse: Et indblik i både produktion og færdigt filmprodukt, foruden den rørende fortælling.

Dukkerne og scenografien er specialbyggede til fortællingen. Der skiftes mellem sekvenser med små dukker i en større byscenografi og nærbilleder af større dukker for flere detaljer og følelser, hvilket inviterer publikum ind til en på samme tid storslået og intim film-scenekunstnerisk oplevelse.

Kid Koala, med det borgerlige navn Eric San, har mere end 25 års erfaring som DJ og multikunstner. Fælles for hans værker er, at han altid stræber efter at kombinere forskellige genrer for at skabe en unik form for historiefortælling.

Tags:


Fredag d. 26. august kl. 21:00
Musikhuset Aarhus, Store Sal
Billetpris: 165-245 kroner.
Køb billet HER.
Læs mere på Musikhusets hjemmeside HER.
MusicCityAarhus_logo2

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside.