KULBROEN CONNECTIONS AFTERPARTY

KULBROEN CONNECTIONS AFTERPARTY

Slut din festival på Kulbroen af med en levende, danseinviterende og house-musikelskende efterfest på KLUB22, der varer ved til den lyse morgen.

Kulbroen Connections er en todagesfestival, som forbinder mennesker gennem kunst, musik, lærende omgivelser, mad og meget andet. Første del vil finde sted på Kulbroen, mens anden del finder sted indenfor hos KLUB22. KLUB22 er værter for en amazing efterfest med deres helt eget internationale line-up: Simon Dremon fra München. For at afslutte natten på behørig vis præsenterer KLUB22 et back to back-sæt med to VVE-legender kombineret med et live VJ-sæt.

Program:
00:00-02:30 Simon Dremon
02:30-04:30 DJ Namdori & Jaquita (Back to Back) + Live VJ-sæt af QT Carter

Simon Dremon
Som DJ overtaler Simon Dremon sit publikum med sine velvalgte tunes. Hans DJ-sæt dækker spinder bredt over funky, groovy og melodiske sekvenser, som han arrangerer i overbevisende og fængslende øjeblikke. Han producerer og spiller musik med hjerte og sjæl som en essentiel del af the Feta Records-familien.

DJ Namdori & Jaquita

Gennem en sammensmeltning af Afro techno og Afro house anvender Namdori hendes yndlingsnumre til at fordybe sit publikum og få gang i dansegulvet.

Jaquita er en ivrig tilhænger af house-musik. For tiden er hun optaget af solvarme upbeat-vibes, og til efterfesten vil hun præsentere et vokalt, breezy house-sæt, før hun tager os tilbage til klassiske, old school numre, som viser hendes passion for genren.

Sættet med DJ Namdori og Jaquita ledsages af live visuals produceret af QT Carter.

Tags:


Lørdag d. 24. september kl. 00:00-04:30
KLUB22, Tage-Hansens Gade 2, 4a, 8000 Aarhus C
Entré betales i dørenLæs mere på HER.
For mere information om festivalen KULBROEN CONNECTIONS, følg med i Facebookeventet HER.
MusicCityAarhus_logo2

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside.