Lancering af Byens Lydspor // Liveinterview – Jesper Nyborg x Mek Pek

Lancering af Byens Lydspor // Liveinterview – Jesper Nyborg x Mek Pek

Kom til lancering af byens nye musikalske landmarks, “Byens Lydspor”! Forvent gode grin og spændende røverhistorier, når p4-værten Jesper Nyborg interviewer Mek Pek.

Vi fejrer, at byen har fået 10 skilte på 10 legendariske musiksteder samt publiceringen af en splinterny podcast under samme titel på Café Stiften, hvor p4-værten Jesper Nyborg vil snakke musikanekdoter og røverhistorier med musiker, sanger og Aarhus-mand Mek Pek. Og du er inviteret!

  • Hvad? Lancering af “Byens Lydspor” – Aarhus’ nye musikalske landmarks
  • Hvem? Liveinterview af Mek Pek lavet af Jesper Nyborg
  • Hvor? Café Stiften, Banegårdspladsen 11
  • Hvornår? Tirsdag den 23. august kl. 16:00 – 17:00
  • Pris? Gratis

Der er garanti for et godt grin og spændende tilbageblik, når Café Stiften sætter scenen for et liveinterview med en af de musikere, der har oplevet Aarhus’ musikhistorie på klods hold. Og så kan man jo altid fortsætte turen ned ad mindernes allé ved at gå rundt i byen til Byens Lydspor-skiltene og lytte til podcasten bagefter.

OM BYENS LYDSPOR

Et arnested for fremtidens punkscene. En jazzklub, der kunne måle sig med dem i New York. Stedet, der dannede springbræt for byens symfoniorkester og hele den klassiske musikscene, som Aarhus er kendt for i dag. Det er nogle af de steder og historier, man som aarhusianer og gæst i Aarhus kan blive meget klogere på, når man besøger Aarhus’ musikalske landmarks Byens lydspor.

Byens lydspor præsenterer 10 skilte på legendariske musiksteder i Aarhus, som man kan besøge og læse mere om på Music City Aarhus 2022’s hjemmeside. Den 23. august udkommer podcasten Byens lydspor – fortællinger fra legendariske musiksteder i Aarhus, der præsenterer 7 podcastafsnit, der hver knytter sig til 7 af de steder, som man kan besøge langs Byens Lydspor-ruten.

Byens Lydspor er skabt med gavmild støtte fra Kirsten og Gunnar Fonden, Århus Stiftstidende, Aarhus Kommune og Aarhus Stadsarkiv.

Tags:


Tirsdag d. 23. kl. 16:00
Café Stiften, Banegårdspladsen 11, 8000 Aarhus C
Gratis
Følg med i Facebookeventet HER.
MusicCityAarhus_logo2

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside.