LETH’s JAZZ: Bjarke Falgren

LETH’s JAZZ: Bjarke Falgren

LETH’s JAZZ byder velkommen til violinisten Bjarke Falgren, der som Svend Asmussens naturlige efterfølger sætter smil på læberne og musik til følelserne.

Kom til koncert med den grammy-vindende violinist Bjarke Falgren, der bakkes op af Cafe Støjs faste hustrio under ledelse af trommeslageren Kristian Leth.

Bjarke Falgren beskrives som en spillemand, der formår at få sin 300 år gamle violin til nærmest at tale. Med sit udtryksfulde spil bringer han smil og følelser frem hos sit publikum. Svend Asmussen så ham som sin naturlige aftager, og derfor modtog Bjarke Falgren som den første “The Ellen & Svend Asmussen Prize 2017”.

Repertoiret denne aften byder på en rejse rundt i hele følelsesregistret med Bjarkes originale kompositioner og “the American Songbook”. Fra det lyriske og melodiøse til det virtuose, legende og rå-swingende. Musikken tager udgangspunkt i jazz og er krydret med elementer fra en verden af stilarter, herunder bl.a. folkemusikken, brasilianske rytmer og den klassiske musik. Publikum kan se frem til en passioneret, bevægende, nærværende og swingende koncertoplevelse fra øverste hylde.

LINE-UP:
Bjarke Falgren: violin
Martin Schack: piano
Morten Ramsbøl: bas
Kristian Leth: trommer

Tags:


Torsdag d. 20. oktober kl. 20:00
Cafe Støj, Jægergårdsgade 150, Aarhus C
Billetpris: 200 kr. + gebyr
Køb billet HER.Læs mere HER.
MusicCityAarhus_logo2

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside.