LETH’s JAZZ: Claire Martin – Celebrating the Divas of Jazz

LETH’s JAZZ: Claire Martin – Celebrating the Divas of Jazz

Efterårets LETH’s JAZZ rundes af med maner, når den internationale vokalstjerne Claire Martin besøger Cafe Støj to aftener i november.  

Den engelske førstedame inden for jazzen besøger Cafe Støj og er gæstesolist med hustrioen som backing under ledelse af kapelmester Kristian Leth.

Der brænder en særlig ild i Claire Martin. En stærk vilje til at få musikken ud til publikum. Hun er kendt som en fantastisk performer, der ikke forlader sit publikum, før alle har fået, hvad de kom for: En uforglemmelig koncert. På trods af et utal af priser (bl.a. Order of the British Empire af det britiske kongehus), heftig koncert og turneaktivitet over det meste af verden samt mere end 20 udgivelser på CV’et er Claire Martin ikke typen, der sætter farten ned. De seneste to år har hun udgivet endnu tre anmelderroste albums: ”Bumpin”, ”Believin’ it” og ”Songs and Stories”. Det vidner om at Claire Martin holder sig på toppen som en af Europas bedste jazzvokalister.

Claire Martin har en varm stemme og en elegant og forførende stil. Hun evner at favne jazzen i al sin helhed fra det klassiske standardrepertoire over nyere kompositioner til jazzede fortolkninger af sange fra andre genre. 

Tags:


Onsdag d. 23. november kl. 20:00
Cafe Støj, Jægergårdsgade 150, Aarhus C
Billetpris: 300 kr. + gebyr
Køb billet HER.Læs mere HER.