LETH’s JAZZ: Daniel Sommer “Sommers Orkester”

LETH’s JAZZ: Daniel Sommer “Sommers Orkester”

Kom til jazzaften i Cafe Støjs hyggelige rammer, når LETH’s JAZZ præsenterer Sommers Orkester med trommeslageren Daniel Sommer i front.

Daniel Sommer stiller sig med Sommers Orkester i front for en international superkonstallation, der spiller Sommers originale kompositioner.

Kompositionerne bevæger sig i minimalistiske akkorder i Daniel Sommers karakteristiske sammensætninger. Dertil lægges tostemmige melodier, der bevæger sig ind og ud af hinanden i enkle kompositioner, der sætter musikerne fri til at udfolde sig personligt i nuet. Daniel Sommer har i årevis bevæget sig ubesværet på tværs af grænser og musikalske landskaber, hvor hans lydhøre, empatiske stil kendetegner en musikalsk følsomhed og en stærk personlighed, der har bragt ham langt. Sommer sætter rammen og skaber pladsen til, at de enkelte bandmedlemmers musikalitet kan udfoldes og udtrykkes.

Om navnet Sommers Orkester fortæller Daniel Sommer, at det er en ode til hans bedstefars gamle orkester, som spillede rundt på restauranter i 1960’erne.

LINE-UP:
Cesar Joaniquet: Tenor saxofon
Mariusz Praśniewski: kontrabas
Artur Tuznik: Piano
Daniel Sommer: trommer + komposition

Tags:


Torsdag d. 29. september kl. 20:00
Cafe Støj, Jægergårdsgade 150, Aarhus C
Billetpris: 150 kr. + gebyr
Køb billet HER.Læs mere HER.