LETH’s JAZZ: Karmen Rõivassepp

LETH’s JAZZ: Karmen Rõivassepp

Torsdag er lig med LETH’s JAZZ, og denne aften kan publikum glæde sig til at høre den estiske vokalvirtuos Karmen Rõivassepp.

Når man første gang hører den estiske jazzsanger og komponist Karmen Rõivassepp, er man klar over, at hun kan noget helt særligt. Siden, hun flyttede til Danmark i 2012, har Karmen Rõivassepp med udgangspunkt i den aarhusianske jazzscene opbygget et hurtigt voksende publikum. Flere og flere udenfor det østjyske får i disse år øjnene op for hendes åbenlyse talent. Bl.a. gav hun under Copenhagen Jazz Festivalen 2021 en stor koncert i Det Kongelige Bibliotek. Hun har desuden optrådt med bl.a. DR Big Band, Aarhus Jazz Orchestra og Abekejser.

Rõivassepp er kendetegnet ved sin nærmest instrumentlignende måde at synge på, en ren klang og sin altid legende natur. Sammen med de blændende, unge musikere Simon Gorm Eskildsen (p), Adrian Christensen (b) og Daniel Sommer (drm) har hun dannet en kvartet, som fortolker Rõivassepps originale musik med lejlighedsvise glimt af den store verden af jazz standards. Bandet bevæger sig i et univers af moderne jazz og inviterer lytteren ind i en verden af oprigtig glæde, ro, melankoli og hengemt smerte gennem medrivende melodier og ærlig historiefortælling.

LINE-UP:
Karmen Rõivassepp: vokal
Simon Gorm Eskildsen: klaver
Adrian Christensen: bas
Daniel Sommer: trommer

Tags:


Torsdag d. 10. november kl. 20:00
Cafe Støj, Jægergårdsgade 150, Aarhus C
Billetpris: 200 kr. + gebyr
Køb billet HER.Læs mere HER.
MusicCityAarhus_logo2

Vi bruger cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside.