LET’S DANCE TOGETHER // Klub Pikipiki

LET’S DANCE TOGETHER // Klub Pikipiki

LET’S DANCE TOGETHER // KLUB PIKIPIKI

D. 17. december kl. 21:30

Sted Volume Village, under Ringgadebroen
Entré 50 kr. – billet købes i døren

KLUB22 åbner dørende for en levende, festlig, omfavnende og vibrerende dansenat, når Music City Aarhus 2022 rundes af.

Klub Pikipiki tilføjer en levende, live og hyggelig kluboplevelse til afslutninge af Music City Aarhus 2022. Et pulserende dansegulv af glæde, legelyst og fællesskab. En bevægelse af autenticitet og frihed. Nattens line-up er vævet sammen med ønsket om at tage de tilstedeværende med på en unik rejse gennem elektronisk musik – i følgeskab med naturlige lyde, folkesange og flammende electro.

Eventet er kurateret af Liene Jurgelane – en artist og eventmager fra Riga, nu bosat i Aarhus, som har skabt Pikipiki-sessions for at bringe ekstraordinær musik og artister til Aarhus og bygge relationer på tværs af geografi.

Line-up
22.00 Lena Ura
23.45 Intiche
01.30 N.Volkova

Lena Ura
Lena Ura er visuel artist, Forest Bathing guide og DJ fra Litaun, som bor i Danmark. Hendes DJ-karriere startede for mere end 16 år siden, da hun begyndte at performe i forskellige litaunske DJ-projekter og som soloartist. I løbet af de sidste ti år har hun udviklet en dyb forbindelse til world/folk/electronic/downtempo musikstilarter, som man vil kunne høre i hendes DJ-sets. Aftenens gæster kan se frem til en cosy ride på mix-toget med Lena Uras yndlingstracks blandet sammen med naturlige og urbane lydoptagelser.

Intiche
Intiche inviterer os ind i en fusionsverden af naturlige, organiske lyde, traditionelle instrumenter, musik inspireret af forskellige oprindelige kulturer fra verden, minimal, trance, stamme- og powerfuld downtempo, uptempo og ingen tempo beats.

Itiche er født i Sydamerika og har nu base i et skov-community i Tyskland. Intiche rejser rundt i verden og spreder hans unikke musik og har spillet på både festivaler, til ekstatiske dansefester, ceremonier og på klubber. Hans DJ-set lover at transportere os ind i hjertet af junglen, over toppen af vores egne bjerge, på tværs af vores følelsesoceaner, flyvende gennem universet ud af vores egne egoer og tilbage, når vi sammen tramper i Pacha mama-jorden.

N.Volkova
N.Volkova er Dj, producer og halvdelen af den velkendte, Riga-baserede elektroniske duo Monvol. Hun har spillet DJ-sets rundt omkring i verden og over mange år udforsket forskellige genrer inden og uden for den elektroniske musikverden. At have hende bag pulten er en rutsjebanetur af musikgenrer tilsat dans og følelser. Publikum kan forvente en smuk, unik og meget varm danseoplevelse.

Arrangementet er en del af LET’S PLAY TOGETHER – Den officielle afslutning af Music City Aarhus 2022.

Tags: