LET’S JAM TOGETHER! Music City Aarhus 2022 inviterer til jamsessions med kendte aarhus-musikere

Prince’s bassist Ida Nielsen, rockguitaristen Mika Andersen, americana-sangeren Kajsa Vala – hvem vil du helst spille med? Den 17. december afsluttes musikbyåret med et brag af en musikdag, og som en del af festdagens program er Music City Aarhus 2022 gået sammen med en række af byens barer om at lave åbne jamsessions for alle spillelystne borgere med nogle af byens fremtrædende musikere som værter.

Nu skal instrumenterne findes frem! Fem barer i hjertet af Aarhus samt det nye spillested Volume Village slår dørene op til jamsessions for alle interesserede instrumentalister og sangere. Det sker i forbindelse med den store afslutningsdag for musikbyåret. Alle er velkomne til at spille med uanset niveau og instrument. Er du mest til funk med Prince’s bassist Ida Nielsen eller hiphop med Jøden og GhettoSvend? Du kan frit vælge mellem seks forskellige jams med hver deres genre og kendte musiker som vært.

Så sæt strøm til din gamle Telecaster med Mika Vandborg, spil powerfunk med Ida Nielsen, mal tonerne blå med Mike Andersen, gi’ den jazz med Adrian Christensen og Frederik Emil Bülow som backing, tag med en tur på den øde highway med Kajsa Valas roots og folk, og ryst de helt tunge rim ud af ærmet med Jøden og GhettoSvend.

“Musik skal gerne være for alle, og vi har længe haft lyst til at lave noget, hvor publikum selv får mulighed for at få oplevelsen af at spille sammen foran et publikum, og samtidig få den fantastiske inspiration der ligger i, at få lov at spille med de virkelig dygtige musikere. Det kan få dig til at flyve. Og der er jo rigtig mange, der har spillet før – og måske stadig gør det derhjemme. Og det er dem, vi gerne vil invitere til at være med at fejre musikbyårets afslutning sammen med dette stærke line-up af markante musikere og hip-hoppere,” fortæller Jesper Mardahl, sekretariatsleder ved Music City Aarhus 2022.

Uanset om du ofte har fat i et instrument, eller om rusten lige skal bankes af strengene, så er du og dit instrument velkommen. Det handler om spillelyst og musikglæde – det handler om at være med, og du bliver med garanti en fantastisk oplevelse rigere! Det er gratis at deltage, og du kan tilmelde dig lige den jamsession, du har allermest lyst til i linket her. Sange og numre til hver session vil blive offentliggjort inden, så der er mulighed for at lave lidt musikalske strækøvelser, inden det går løs.

LET’S JAM TOGETHER finder sted i tidsrummet 13:00 – 14:30 på følgende steder:

 • Roots’n’folk med Kajsa Vala på Fairbar
 • Blues med Mike Andersen på Café Støj
 • Jazz med Frederik Emil Bülow & Adrian Christensen på Erlings Jazz- & Ølbar
 • Rock med Mika Vandborg på Fatter Eskil
 • Hiphop – freestyle med Jøden & GhettoSvend – i samarbejde med Volume Village
 • Funk med Ida Nielsen på Café Smagløs

FAKTA

 • – LET’S JAM TOGETHER finder sted d. 17. december kl. 13:00 – 14:30 følgende steder: Fairbar, Café Støj, Erlings Jazz- & Ølbar, Fatter Eskil, Volume Village og Café Smagløs.
 • – Du kan jamme med følgende musikere: Kajsa Vala, Mike Andersen, Frederik Emil Bülow og Adrian Christenden, Mika Vandborg, Jøden og GhettoSvend eller Ida Nielsen.
 • – Tilmeld dig en jamsession via linket her: https://forms.gle/sdbWtAZDGLgQ91As9
 • – Sætlisterne med sangene vil blive offentliggjort inden dagen.
 • – Alle musikalske niveauer er velkomne!
 • – LET’S JAM TOGETHER er en del af LET’S PLAY TOGETHER – den officielle afslutning af Music City Aarhus 2022.

Flere nyheder